0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 28.06.2024 22:43:21

IK Multimedia Joe Satriani TONEX genişletmesini yayınladı

IK Multimedia Joe Satriani TONEX genişletmesini yayınladı

IK Multimedia , efsanevi gitaristle uzun süredir devam eden ortaklığını sürdüren ve TONEX kullanıcılarına onun en değerli amfilerinden oluşan bir seçkiyi temel alan 59 yeni Ton Modelinden oluşan bir koleksiyon sunan Joe Satriani Amp Vault Signature Collection'ın lansmanını duyurdu

Paket, Joe'nun koleksiyonundan özenle seçilmiş 27 amfi içeriyor ve bunların hepsi Sammy Hagar'ın Red Rocker Stüdyoları'nda IK Multimedia'nın AI Makine Modelleme süreci kullanılarak kaydedildi. Seçim, aranan vintage klasiklerden modifiye edilmiş imza amfilere kadar uzanıyor ve 'Surfing with the Alien' ve 'The Elephants of Mars' gibi albümlerde yer alan sesleri sunuyor.

Klasik İngiliz rock tonları, Joe'nun imzası olan JVM410H amfisinin dört versiyonu da dahil olmak üzere birden fazla Marshall amfisi tarafından sağlanıyor: stok, C83 Mod, KT88 ve 6L6. Orijinal 1971 Super Lead ve 1969 Plexi'sinin yanı sıra, yaklaşık 30 yıl sonra koleksiyonuna geri dönmeden önce 1983 civarında çalınan bir '69 Super Lead de mevcut. Fender'in '64 Custom Princeton Reverb, '64 Custom Deluxe Reverb, '68 Custom Deluxe Reverb ve Alnico Cream Celestion hoparlörle donatılmış bir '57 Deluxe®'i içeren dokuz teklifiyle klasik Amerikan seslerinden de eksiklik yok. Ayrıca, '68 Custom Pro Reverb, '68 Custom Princeton Reverb, '65 Princeton Reverb ve '68 Custom Vibro Champ Reverb'e dayalı 60'ların sonlarındaki yeniden basımlardan oluşan bir seçki de mevcut.

IK Multimedia Joe Satriani TONEX genişletmesini yayınladı

Genişleme, Joe Satriani'nin vintage ve modern klasiklerden oluşan koleksiyonundan alınan 27 Ton Modelini içeriyor.

Marshall ve Fender klasiklerinden oluşan kapsamlı seçkiye ek olarak pakette ayrıca Joe'nun stüdyosunun ve turne donanımlarının parçası haline gelen diğer birçok amfinin modelleri de yer alıyor. Yüksek kazançlı sesler arayanlar için çok uygun olan Peavey 5150, SLO-30, Friedman Small Box ve daha yeni 5150III modelleri var; temizlemeden sonra ise Hiwatt ve Roland Jazz Chorus var. Son olarak koleksiyon, inanılmaz derecede nadir bir Wells amfinin modelini içeriyor; VOX, Fender ve Marshall tarzı devrelerin bir karışımını içeren ve mevcut beş modelden biri olan bir model!

Joe Satriani Amp Vault Signature Collection, ücretsiz TONEX CS ve TONEX Uygulaması da dahil olmak üzere IK Multimedia'nın TONEX yazılımının tüm sürümleriyle kullanılabilir. Ayrıca donanım TONEX Pedalı ve TONEX ONE ünitelerine de yüklenebilirler .

Daha fazla bilgi: IK Multimedia 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.