0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 28.06.2024 23:08:23

Ampeg yeni hoparlörü Venture VB-88'i tanıttı

Ampeg yeni hoparlörü Venture VB-88'i tanıttı

Venture ® Serisi VB-112, VB-115, VB-210, VB-212, VB-410 ve VB-88 kabinler, basçıların herhangi bir konser için doğru kabini veya kabin kombinasyonunu seçmesine olanak tanır. Bu şık dolaplar, hafif, özel sesli Lavoce ® neodimyum woofer'lar ve yüksek frekanslı sürücülerle donatılmıştır . Sağlam bir şekilde inşa edilmişler ve karbon fiber tarzı Tolex ile kaplanmışlar, bu nedenle her konsere dayanacaklar ve aynı zamanda şu anda mevcut olan en hafif bas muhafazalarından bazıları olacaklar.

Ampeg'in Venture VB-88 hoparlörü, rakip markalara göre daha hafif bir hoparlör sağlayan bir yapım süreci kullanır. Taklit karbon fiber toleks ile kaplanmıştır ve markanın modern logosunu taşır.

Teknik olarak Venture VB-88, Neodim mıknatıslı sekiz adet 8 inç Lavoce hoparlörle donatılmıştır. Programda bir Yüksek Frekans Sürücüsü de bulunmaktadır. 4 ohm'da 800 Watt RMS/1600 Watt Programı işleyebilir. Yüksek frekanslı bir zayıflatıcı filtre de çağrıya yanıt verir; üç konum sunar: KAPALI, 0dB ve –6dB. Son olarak muhafaza iki tekerlek ve bir Dolly Bar ile donatılmıştır.

Önden bağlantı noktalı Venture VB-88 bas kabini 800 watt RMS/1600 watt Program gücünü (4Ω) destekler ancak yalnızca 67 pound ağırlığındadır. Sağlam bir şekilde inşa edilmiş ve dayanıklı karbon fiber tarzı Tolex ile kaplanmış olan bu şık kabin, özel sesli 8" Lavoce neodimyum woofer'lar ve değişken bir yüksek frekans sürücüsü ile donatılmıştır. Daha fazla koruma için isteğe bağlı bir Venture yastıklı kapak ekleyin.

800 watt RMS/1600 watt Programı @ 4Ω
Ultra hafif ancak sağlam yapı
Karbon fiber tarzı Tolex kaplama ve modern Ampeg logosu
Özel Lavoce neodimyum woofer'lar ve yüksek frekans sürücüsü
Değişken yüksek frekanslı zayıflatıcı
Geri tepmeli tekerlekli araba tarzı tekerlekler ve havlu çubuğu
67 kilo.

Daha fazla bilgi: Ampeg 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.