0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 25.06.2024 23:15:02

Cinematic Guitars ULTRA: Sample Logic'in film müzikleri için yeni güçlü enstrümanı

Cinematic Guitars ULTRA: Sample Logic'in film müzikleri için yeni güçlü enstrümanı

Sample Logic, besteciler ve prodüktörler için çok çeşitli özellik ve yeteneklere sahip yeni Cinematic Guitars ULTRA'yı tanıttı; Cinematic Guitars ULTRA, 384 çok örnekli gitar enstrümanı ve ön ayarıyla kendisini geleneksel gitar örnek kitaplıklarından ayırıyor.

Kitaplıklar, kapsamlı bir gitar sesleri paketine karşılık gelen 21 GB'ın üzerinde ses içeriğine sahiptir. Kütüphanelerde ünlü gitar uzmanı Steve Ouimette'in küratörlüğünü yaptığı çok çeşitli akustik, elektrik, bas, amfiler, piyanolar ve daha fazlası yer almaktadır.

Film müziklerinde bir sonraki büyük isim mi?

Oldukça derin bir enstrüman olmasına rağmen Sample Logic, Cinematic Guitars ULTRA'yı kullanımı kolay olacak şekilde tasarladı. Arayüzü ayrı ses kaynakları ve parametrelerle dört çekirdeğe bölünmüştür; kapsamlı modülasyon yetenekleri ise hemen hemen her parametreye eşleyebileceğiniz LFO'lar, hız kontrolü ve tuş modülatörleri gibi çok sayıda modülatör modülü sağlar.

Cinematic Guitars ULTRA'nın temelinde, kapsamlı kontrol ve esneklik sağlayan son teknoloji ürünü bir ses motoru olan Sample Logic'in UltraEngine'i bulunur. Pratikte UltraEngine, akıllı X/Y mikser otomasyonu ve UltraBand Sound Sculptor sayesinde sesleri hassas kontrolle değiştirmenize olanak tanır.

Tek tek kaynakları sessize alabilir, solo yapabilir ve ince ayar yapabilirsiniz veya sesleri anında önizleyebilir ve iyileştirebilirsiniz. Rastgeleleştirme ve sözde insanlaştırma özellikleriyle yeni Cinematic Guitars enstrümanı, dinlenebilir müzikler oluşturmak için ilham ve birçok kontrol sağlıyor.

Ek olarak, enstrümanların ikili arpejatörü ve akor çaları, deneyimli bir besteci olsanız da olmasanız da etkileyici kompozisyon için etkileşimli bir arayüz sağlar.

Son olarak, Cinematic Guitars ULTRA'nın ses kütüphanesi, geleneksel akustik ve elektro gitarlardan "Ouija Board", "Puro Box" ve benim kişisel favorim olan "Dobrotron" gibi egzotik enstrümanlara kadar çok çeşitli enstrüman kategorilerini içerir. Sample Logic, yüksek kaliteli oynatma ve çok yönlülük için her bir örneği kaydetti ve işledi; ayrıca kitaplık, keşifsel ses tasarımı için 18 wavetable ve 165 çok çekirdekli ön ayar içeriyor!

Daha fazla bilgi: Sample Logic 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.