0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Blog 27.06.2024 00:37:27

Bir döngüye mi takıldınız? Splice's Create size fikir verecek!

Bir döngüye mi takıldınız? Splice's Create size fikir verecek!

Bir döngüye mi takıldınız? Splice's Create artık uyumlu örnekleri oluşturduğunuz müzik fikirleriyle eşleştirecek. Parçanızı Splice'a yükleyin; yapay zeka destekli Oluşturma aracı, sonik taslağınızı tamamlayacak örnekler bulacaktır.

Splice'ın Create platformuna yükseltme yapıldı. Markaya göre, AI destekli ilham motoru artık müzikal fikirlerinizi "sınırsız varyasyonlarla" tamamlayan sesleri bulmak için Splice'ın geniş örnek kitaplığını tarayabiliyor.

Splice'a aşina olan yapımcılar muhtemelen Splice'ın çok fazla sayıda döngüye ve örneğe ev sahipliği yaptığını biliyorlar. Splice'ın CEO'su Kakul Srivastava ile yapılan özel bir röportajda bildirildiği üzere , müzik prodüksiyon hizmetleri günde bir milyonun üzerinde örnek indirme işlemi gerçekleştiriyor. Bu, mükemmel tuzağı bulmak için farklı paketler arasında dolaşan birçok sanatçı anlamına geliyor.

Create'in yeni özelliği, parçanızı yükledikten sonra sizin için Splice'ın kütüphanesine göz atacak. Splice, size "sınırsız enstrüman ve melodik kombinasyon çeşitliliği" sunmak için "saniyeler içinde" bir dizi uyumlu ses oluşturacağını söylüyor.

Ancak şüpheniz olmasın, bu sesler bir yapay zeka algoritması tarafından üretilmiyor. Marka, size sunulan tüm seslerin Splice kataloğunun tamamında bulunan insan yapımı örneklerle aynı olduğunu garanti ediyor. "Bu son özellik, yaratıcıların yaratıcı süreçlerinin en önemli kısmı olan benzersiz fikirlerine liderlik ederken Splice üzerindeki çalışmalarını genişletmelerine olanak tanıyor" diye ekliyor.

"Splice AI, yaratıcının orijinal fikriyle uyumlu, insan yapımı sesler sunuyor ve bu, yaratıcı sürecin merkezinde yer alıyor."

"Bu araçla yaratıcılar kendi sesleriyle başlayabilir, bir tür seçebilir ve Splice'ın yapay zekası saniyeler içinde mükemmel şekilde uyan sesleri ortaya çıkarabilir. Bu, Splice'daki yeni nesil teknolojik gelişmelere zemin hazırlıyor ve güçlü araçları doğrudan kullanıcılarımızın mevcut iş akışına yerleştiriyor."

MusicTech'e konuşan Kakul, yapay zekayla ilgili yaygın endişeleri de ele alıyor ve Splice'ın bu modern endüstride nasıl yön alacağını açıklıyor.

“Yapay zeka ve müziğin kesiştiği noktada çok etkileyici şeyler oluyor, ancak bunların çoğu telif hakkıyla korunan içerik üzerine eğitiliyor ve şüphesiz bir eşek arısı yuvasıyla yasal sorunlarla karşı karşıya kalacak.

“Splice'da yakında Mic ve Prompt özelliklerimiz olacak ama acele etmiyoruz. Yapay zekamızı Splice'daki diğer her şeyle aynı şekilde oluşturuyoruz: yaratıcıları merkezde tutuyoruz.”

Daha fazla bilgi: Splice 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.