0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 27.06.2024 00:33:17

Baby Audio, İnsansı vokal eklentisini tanıttı

Baby Audio, İnsansı vokal eklentisini tanıttı

Baby Audio, ses işlemeye özel ilk eklentisinin lansmanını duyurdu. Şirket tarafından abartılı bir perde düzeltici olarak tanımlanan Humanoid, akort ve faz ses kodlamaya yeni bir yaklaşım getirerek performansları yoğun şekilde işlenmiş, sentetik seslere dönüştürüyor.

Eklenti, tanıdık sert ayar efektini en uç noktaya taşımak için tasarlanmış FFT tabanlı bir pitch motoru etrafında oluşturulmuştur ve standarttan daha agresif ve sentetik bir ses sunmak için çeşitli dönüştürücü yeniden sentez özellikleriyle birlikte kullanılır. perde düzeltme işlemcileri Şirket, Humanoid'in tamamen gelişmiş DSP'ye dayandığını ve herhangi bir yapay zeka tabanlı süreç kullanmadığını belirtmek istiyor.

Gelen vokaller synth tarzı dalga formlarına dönüştürülerek insan ve makine benzeri niteliklerin bir karışımı yaratılıyor; kullanıcılar 64 fabrika wavetable arasından seçim yapabiliyor veya kendi dalga tablolarını içe aktarabiliyor. Bir dizi şekillendirme aracı, genel sesin ayarlanmasını mümkün kılıyor ve Baby Audio, Humanoid'in en uç noktada sesi esasen bir sentezleyiciye dönüştüreceğini söylüyor; daha az ağır ayarlar, vokale "hafif bir elektronik parlaklık" katacak parça.

Birçok popüler vokal ayarlama işlemcisinde olduğu gibi, eklenti, gelen parçaları müzik ölçeğine göre eşleme yeteneğine sahiptir ve ayrıca manuel olarak kontrol edilebilir, hatta bir ses kodlayıcıyla aynı şekilde MIDI aracılığıyla çalınabilir. Onu alternatiflerden ayıran şey, yapaylıklar yaratmadan perdeyi manipüle etme yeteneğidir; şirket, onu basit bir girdiyle tüm robotik vokal korolarını oluşturmak için mükemmel kıldığını söylüyor.

Ayrıca stereo genişletme, titreşim ve tempoyla senkronize edilebilir kekemelik efektinin yanı sıra yüksek ve alçak geçiş bölümleri ve taranabilir bir orta bantla donatılmış kapsamlı bir filtre içeren yerleşik yaratıcı efektlerden oluşan bir koleksiyon da bulunmaktadır. Çok çeşitli anlık sesler ve başlangıç ​​noktaları sunan bir fabrika ön ayarları koleksiyonu sağlanmıştır.

Humanoid, Windows 10 veya üzerini çalıştıran PC'lerde ve macOS 10.11 ve üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST, VST3, AU ve AAX eklenti versiyonları mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Baby Audio 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.