0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 25.06.2024 23:06:54

AIR Music Tech Soft Clipper! FL Studio'nun popüler soft clipper'ı yeniden tasarlandı

AIR Music Tech Soft Clipper! FL Studio'nun popüler soft clipper'ı yeniden tasarlandı

Son yıllarda, birkaç şirket FL Studio'nun Fruity Soft Clipper'ından ilham alan eklentiler yayınladı ve bu popüler işlemciye ilişkin en son yenilik AIR Müzik Teknolojisinden geliyor . R&B, davul ve bas, rap ve sıra dışı pop gibi türlerde çalışanları hedefleyen AIR Soft Clipper'ın geleneksel kırpma teknolojisini yeniden tasarladığı ve kullanıcılara "mikslerinde en üst düzeyde enerji ve netlik" sağladığı söyleniyor.

Hızlı Görünüm, eklentinin temel kontrollerine anında erişim sağlayan basitleştirilmiş bir GUI sunarak her düzeydeki kullanıcıların istedikleri sonuçlara hızlı bir şekilde ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Drive kontrolü, ince iyileştirmelerden daha ekstrem efektlere kadar genel doygunluk miktarını tanımlar ve bunu, eklentinin çıkış seviyesini kontrol etmek için kullanılabilecek bir Post Level kadranı takip eder. Bir ölçüm cihazı bazı görsel geri bildirimler sağlar, işte bu kadar!

AIRMusicTech · 1. Soft Clipper Trap Style FULL Track 01 Audio Example

Sesleri üzerinde daha derinlemesine kontrol sahibi olmak isteyenler için Gelişmiş Mod'a geçmek, eklentinin işleyişinde ince ayar yapılmasını mümkün kılan ek kontrol setini ortaya çıkaracaktır. Şekil parametresi kırpma eğrisini ayarlayarak yumuşak geçişlerden sert efektlere kadar her şeyi kolaylaştırır; True Peak ve Kenar Yumuşatma modları ise istenmeyen bozulmaların en aza indirilmesine yardımcı olur ve Serbest Bırakma geçiş anahtarı efektin ne kadar hızlı kaybolacağını belirler. Stereo Bağlantı modu, stereo sinyalleri işlerken kanalların doğru şekilde eşleştirilmesini sağlar ve işlenmiş ve işlenmemiş sinyaller arasındaki denge, bir Mix kontrolü aracılığıyla ayarlanabilir. Son olarak Çıkış Seviyesi, eklentinin çıkışında son bir kazanç aşaması sağlar.

AIR Soft Clipper, Windows 10 ve üzerini çalıştıran PC'lerde ve macOS 12 veya üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST, VST3, AU ve AAX eklenti versiyonları mevcuttur. Ayrıca Akai Pro'nun işletim sistemi sürüm 2.14 veya üzerini çalıştıran bağımsız MPC sistemlerinde de desteklenir.

Daha fazla bilgi: AIR Music Tech 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.