0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 5.07.2024

TuneCore, düşük bütçeli sanatçılar için AI destekli mastering hizmeti başlattı

TuneCore, düşük bütçeli sanatçılar için AI destekli mastering hizmeti başlattı

TuneCore, yapay zeka teknolojisinin telif hakkıyla korunan materyaller üzerinde eğitilmediğini ve bir mastering mühendisi tutmaya gücü yetmeyenleri destekleyeceğini söylüyor.

TuneCore , kısıtlı bütçeye sahip sanatçılar için "profesyonel kalitede parçalar" üretmek ve şarkılarının dünya çapındaki dinleyiciler tarafından çalınma şansını artırmak amacıyla yapay zeka teknolojisini kullanan kendi mastering hizmetini başlattı .

TuneCore Mastering'in AI'sı, "sorumlu AI katılımı için dört temel ilkesi" doğrultusunda herhangi bir telif hakkıyla korunan materyal üzerinde eğitilmedi: rıza, kontrol, tazminat ve şeffaflık. Araç, tüm TuneCore sanatçıları için parça başına 5$'lık ödeme başına kullanım modeliyle kullanılabilir.

Kendi kendine yayın yapan sanatçılar, müziklerinin ses kalitesini endüstri standartlarıyla aynı seviyeye getirmek veya markanın dediği gibi endüstri standartlarını aşmak için TuneCore Mastering'i kullanabilirler. Araç, parçalarınızın tüm yayın hizmetlerinde ve hoparlör yapılandırmalarında harika ses çıkarmasına yardımcı olmalı ve benzersiz bireysel niteliklerini vurgulamalıdır.

TuneCore Mastering'i kullanmak için, sanatçılar sadece seslerini yükler, işlenmesi için birkaç dakika bekler ve ardından indirip dağıtmadan önce optimize edilmiş parçalarını dinlerler. Bu elbette TuneCore'un kendisi aracılığıyla yapılabilir. Sanatçılar ayrıca, mastering yapılmış sürümleri satın almadan önce istedikleri sıklıkta tam uzunlukta önizlemeler alabilirler.

Yapay zeka teknolojisi, her şarkının sanatsal vizyonunu değiştirmeden yüklenen parçalarda bulunan teknik sorunları düzeltmeye odaklanıyor ve türe dayalı ön ayarlar veya önyargılar olmadan bunları ele alıyor. TuneCore, bütçeyle mastering erişimi sağlayarak sanatçıların kariyerlerinin daha erken dönemlerinde müziklerinden para kazanmaya başlamalarını sağlayacağına inanıyor.

TuneCore'un İcra Kurulu Başkanı Andreea Gleeson, "TuneCore Mastering, dünya çapındaki TuneCore sanatçılarının daha iyi müzik yapmasına yardımcı olan bir ürün paketinin en son eklenenidir. Ses mastering, bir sanatçının müziğinin cilalı ve eksiksiz duyulmasını sağlamaya yardımcı olur, ancak birçok sanatçı için önemli bir mali ve teknik engeli beraberinde getirir.

“TuneCore Mastering'in etik olarak oluşturulmuş AI teknolojisi bu engelleri ortadan kaldırarak, profesyonel bir mastering işlemi yaptırma imkânı olmayan sanatçılar için anında ses mastering seçeneği sunuyor. TuneCore Mastering sayesinde sanatçılarımıza, müziklerinin tüm platformlarda ve ses yapılandırmalarında duyulması gerektiği gibi duyulmasını kolayca ve uygun bir maliyetle sağlama olanağı sunabildiğimiz için heyecanlıyız.”

#reklamdeğildir

Bilgi: TuneCore 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.