0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 4.10.2024

TikTok, Coldplay ile Bir Sonraki Büyük Plak Sanatçısı İşbirliğine Hazırlanıyor

TikTok, Coldplay ile Bir Sonraki Büyük Plak Sanatçısı İşbirliğine Hazırlanıyor

Coldplay, ' MOON MUSIC ' albümünün lansmanını TikTok'ta özel bir interaktif deneyimle kutluyor.
TikTok, en son albümleri MOON MUSIC'in lansmanını özel bir uygulama içi etkileşimli deneyimle kutlamak için Coldplay'e katılıyor. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla etkileşim kuran bu deneyim, kullanıcıların grubun içeriklerini keşfedebileceği, TikTok Shop'ta (sadece ABD'de) özel ürünler satın alabileceği ve Coldplay temalı bir profil çerçevesi kazanabileceği benzersiz, hayran merkezli bir girişim sunuyor .

Başlamak için hayranlar "Coldplay", " MOON MUSIC " araması yapabilir veya Coldplay'in içeriğinin yanında gösterilen video sunucusuyla etkileşime girebilir. Hayranlar, grubun yeni single'ı "ALL MY LOVE"ı seçtikleri yayın uygulamasına eklemek için "Müzik Uygulamasına Ekle" özelliğini kullanma, Coldplay'in özel videosunu beğenme ve yorumlama ve şarkıyı kullanarak kendi videolarını oluşturarak Coldplay profil çerçevesini kazanma gibi dört görevi tamamlarken özel içeriğin keyfini çıkarabilecekler.

Coldplay hayranları, yeni müziklerin yer aldığı videolarını #MoonMusic etiketiyle etiketleyerek resmi Fan Spotlight'ta yer alma şansını yakalayabilirler.

MOON MUSIC deneyimi, Coldplay'in müziğinin TikTok'ta 6,4 milyon takipçiyle platformdaki muazzam popülaritesine dayanıyor. Grubun sayısız hiti, kullanıcıların nostaljik ve görsel olarak çekici montajlar oluşturduğu "Yellow", hayranların kişisel dönüşümlerini sergilediği "Viva La Vida" ve hayranların gece gökyüzü sahneleriyle yaratıcı olduğu "A Sky Full of Stars" gibi çok sayıda trendi tetikledi.

En son TikTok deneyimleri, Coldplay'in İrlanda, Dublin'deki Grafton Street'te Little Simz , Burna Boy , Elyanna ve TINI ile birlikte TikTok için kaydedilen "We Pray" şarkısını seslendirdiği son sürpriz performansının ardından geldi. Performans, Croke Park'taki biletleri tükenen gösterilerinden önce hayranlarını büyüledi ve hem platformda hem de platform dışında izleyicileri için daha unutulmaz anlar yarattı.

TikTok'ta Müzik Ortaklıkları Yöneticisi Alice Razack , "Çok beklenen MOON MUSIC albümlerinin lansmanını kutlamak için Coldplay ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz . İngiltere'den çıkan en etkili ve ikonik gruplardan biri olan Coldplay, küresel TikTok topluluğunun muazzam desteğiyle yaratıcı sınırları sürekli olarak zorladı." dedi.

"Dünya çapındaki hayranlara ilham vermeye devam ediyorlar ve bu etkileşimli deneyimle onları desteklemekten gurur duyuyoruz, küresel hayran kitlesinin müzikleriyle etkileşime girmesi ve birbirleriyle bağlantı kurması için benzersiz bir yol sunuyoruz. Bu deneyimin platformda ateşleyeceği heyecanı ve yaratıcılığı görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

Coldplay hayranları TikTok'a gidip #MoonMusic etiketini kullanarak etkileşimli deneyime katılabilir, özel içeriklerin kilidini açabilir ve MOON MUSIC profil temasına erişebilirler.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.