0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 3.10.2024

Benjamin Wallfisch Yaylı Kütüphanelerine 300 GB’lık Dev Güncelleme

Benjamin Wallfisch Yaylı Kütüphanelerine 300 GB’lık Dev Güncelleme

Orchestral Tools, Grammy ve BAFTA adayı besteci Benjamin Wallfisch ile iş birliği içinde geliştirdiği Benjamin Wallfisch Strings ve Stringscapes by Benjamin Wallfisch kütüphanelerini büyük bir güncelleme ile genişletti. Alien: Romulus, Blade Runner 2049, IT ve The Flash gibi gişe rekorları kıran filmlerin bestecisi Wallfisch’in imzasını taşıyan bu kütüphaneler, sundukları gerçekçilik, detay ve çalınabilirlik ile yaylı enstrüman kütüphanelerinde yeni bir standart belirlemeyi vaat ediyor.

Berlin’deki Teldex Stüdyosu’nda Yapılan Yeni Kayıtlar
Bu büyük güncelleme, bestecilerden gelen geri bildirimler doğrultusunda hazırlandı ve Berlin’in ünlü Teldex Stüdyosu’nda yapılan ek kayıtlarla kütüphanelere 300 GB’dan fazla yeni içerik eklendi. Güncelleme ile her bir enstrüman grubunun (1. ve 2. kemanlar, viyola, çello ve kontrbas) A ve B divisi bölümleri için staccato, marcato, spiccato, pizzicato ve süsleme artikülasyonları eklendi. Bu yeni artikülasyonlar, kütüphanenin mevcut tüm dinamik katmanları ve round robin detayları ile uyumlu olarak hazırlandı, bu da kullanıcılara daha fazla esneklik ve gerçekçilik sunuyor.

Wallfisch: “Yaylı Kütüphanelerinde Yeni Bir Seviye”
Besteci Benjamin Wallfisch, kütüphanenin ilk sürümünde aldığı olumlu geri bildirimlerden çok etkilendiğini belirterek, “Yine de daha fazlasını başarabileceğimizi biliyordum,” diyor. “Orchestral Tools ekibi, bu koleksiyona daha fazla artikülasyon ve detay ekleyerek en iyi hale getirmek için tamamen kendini adamıştı. Şimdi elimizde, Hollywood bestecilerinin bir sonraki nesline güç verecek, bugüne kadar yaratılmış en gerçekçi yaylı kütüphanesi olduğunu düşündüğüm bir ürün var.”

Güncelleme Detayları ve Özel Fiyatlar
Kütüphaneler, Orchestral Tools’un SINE Player yazılımının son sürümüyle uyumlu olarak çalışıyor ve hem Windows hem de macOS işletim sistemlerinde destekleniyor. VST, VST3, AU ve AAX formatlarında eklenti sürümleri ile birlikte bağımsız bir uygulama olarak da kullanılabiliyor.

Mevcut kullanıcılar için bu güncelleme tamamen ücretsiz. Güncellemenin çıkışını kutlamak için Orchestral Tools, 10 Ekim 2024’e kadar sürecek özel bir indirim kampanyası başlattı:

Benjamin Wallfisch Strings: 599 € (Normalde 799 €)
Stringscapes by Benjamin Wallfisch: 179 € (Normalde 249 €)
Benjamin Wallfisch Strings Bundle: 699 € (Normalde 899 €)

Bu indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen besteciler, kütüphaneleri doğrudan Orchestral Tools’un resmi sitesinden edinebilirler.

Bilgi: Orchestral Tools 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.