0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 5.07.2024

Steinberg'den ücretsiz X-Stream soft synth hediyesi

Steinberg'den ücretsiz X-Stream soft synth hediyesi

Steinberg, tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan en son HALion tabanlı yazılım enstrümanlarının lansmanını duyurdu. Spektral bir sentezleyici olarak tanımlanan X-Stream , esnetme, döngüleme ve diğer yenilikçi manipülasyon tekniklerinin bir kombinasyonu yoluyla örnekleri çok çeşitli seslere dönüştürebilir.

Kullanıcılar örnekleri enstrümanın GUI'sine sürükleyip bırakabilir ve burada hızlarını ve oynatma yönlerini değiştirmeyi mümkün kılan bir dizi kontrolle karşılaşırlar - hatta onları tamamen dondururlar - ve ayrıca bunları geniş, atmosferik dokulara 'bulanıklaştırırlar'. Sırada, her biri kendi bağımsız seviye modülasyonuyla hedeflenebilen, üretilen sesin en fazla beş perde kaydırılmış kopyasını kullanarak akorlar oluşturmayı mümkün kılan bir Yığın bölümü var.

Pitch, Spectral Filter, Filter ve Amp modülleri takip eder ve ilk üçü, önceden tanımlanmış çok sayıda şekille yüklü gelen zarflardan faydalanır ve ayrıca kullanıcılara kendi özel şekillerini çizmek için kullanılabilecek fırça, kalem ve silgi araçları sağlar. Modülasyon yetenekleri, her biri kendi atanabilir dalga formlarına ve LFO oranlarına sahip iki eksende aynı anda iki parametreyi modüle etmek için kullanılabilen bir X-LFO sistemiyle devam eder.

X-Stream, Windows 10 veya üzeri işletim sistemine sahip PC'lerde ve macOS 11 ve üzeri işletim sistemine sahip Mac'lerde desteklenen Steinberg'in ücretsiz HALion Sonic 7.1 (veya HALion 7.1'in tam sürümü) eklentisi/uygulamasında çalışır. VST3, AU ve AAX eklenti sürümleri, bağımsız bir uygulama ile birlikte mevcuttur.

Bilgi: Steinberg 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.