0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Enstrüman 5.07.2024

Katlanır gitar Ciari Guitars'ın Ascender Standart'ı keşfedin

Katlanır gitar Ciari Guitars'ın Ascender Standart'ı keşfedin

Ascender adı verilen bu yeni katlanır gitar tipini müzisyen Jonathan Spangler'a borçluyuz. Müzisyen Jonathan Spangler sık ​​sık tekrar eden bir sorunla karşı karşıya kaldı: turnelerde seyahat gitarları kullanıyordu, sesinden hoşlanmadığı gitarlar vardı, geleneksel gitarları ona yolda eşlik edemeyecek kadar değerliydi. Jonathan bu nedenle kendi seyahat gitarı modeli Ascender'ı tasarladı . Bu enstrüman katlandığında son derece kompakt bir boyuta sahiptir ancak açıldığında 22 perdeli elektro gitar şekline geri döner.

Ascender™ Standard, patentli katlama teknolojisine sahip, sahne kalitesinde, tam boy profesyonel elektro gitar koleksiyonumuzun en son ürünüdür.

Bu katlanır elektro gitar, sörf tahtası görünümlü saten ıhlamur ağacından gövde, "dalga üstü" 3+3 başlık, abanoz klavyeli doğal sap kaplaması, Ciari kilitli akort burguları, manyetik seçicili ana ton ve ses elektroniği ve arka "gaz" aktüatörümüze sahiptir.

Markaya göre Ascender, Nashville üretim yöntemleri ile cerrahi hassasiyetin buluşmasıdır. Enstrümanın kalbinde patent başvurusuna konu olan katlama sistemi yer alıyor. Bu sistem oldukça karmaşıktır ancak kullanımı çok basittir. Telleri gevşeten ve gitarın ikiye katlanmasını sağlayan alüminyum menteşenin kilidini açan gizli bir kol bulunmaktadır.

Sistem çok pratik ve oldukça verimliyse, zorluk her şeyden önce çalması keyifli ve sesi güzel bir gitar tasarlamaktı. Bu nedenle marka, Modern Soft “C” profilli maun sapı ve 22 Nikel perdeyi barındıran 12 inç yarıçaplı klavyeyi seçti. Optimum akort için her gitar Plek makinesine hızlı bir yolculuk yapar. Ascender'ın şu anda Ciari Guitars tarafından beş çeşidi sunulmaktadır: Ascender Standard, Ascender Standard+, Ascender Custom, Ascender P90 Solo ve Ascender P90 Duo. Her model farklı pikap, kaplama ve ahşap türü kombinasyonları sunar.

Bilgi: Ciari Guitars 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.