0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 19.04.2024 20:53:22

Steinberg VST Live Pro 2'yi Yayınladı

Steinberg VST Live Pro 2'yi Yayınladı

Steinberg , VST Live 2'nin canlı performans platformunu tam özellikli, gelişmiş bir sahne prodüksiyon sistemine dönüştürmek için önemli yeni özellikler eklemesiyle sanatçılar için dünyada bir ilk olduğunu söylediğini duyurdu.

Kurumsal İlişkiler ve Ürün Portföy Stratejisi Direktörü Frank Simmerlein bize şunları söyledi: "VST Live, ilk piyasaya sürülmesinden bu yana birçok önemli özellik güncellemesi görmüş olsa da, sürüm 2, bu olağanüstü yazılımın evrimindeki en büyük adımdır.

Üzerinde başka bir sistem yok. MIDI, ses, VST enstrümanları, miksaj/sıralama teknolojisi ve video/yıldırım kontrolünü tek bir üründe birleştiren pazar. Sanatçı için en önemlisi, VST Live birçok yeni özellik ile gelişmeye devam etse de kullanımı çok kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. net, sezgisel bir arayüz ve kontrollerle."

VST Live 2, canlı performansınızın tüm yönleri için kapsamlı, kullanımı kolay bir kontrol sistemi sunmak üzere DMX eklentileri, yeni Flex Loops işlevselliği, otomasyon ve çok daha fazlasını ekler.

Özel enstrümanlar, çok çeşitli efekt eklentileri, canlı yığınlar, tam donanımlı bir mikser, senkronize edilebilir şarkı sözleri/akorlar ve ses, MIDI ve video parçalarına sahip bir sıralayıcının yanı sıra VST Live 2, performansınızın gerçekten profesyonel görünmesini sağlayacak özellikler ekler.

DMX eklentileriyle tanışın

Göz alıcı bir görsel gösteri genellikle canlı performanslarda önemli bir rol oynar. Görsellerin müziğinizle senkronize olarak çalıştırılması, doğru etkiyi yaratmanın anahtarıdır; bu nedenle VST Live Pro 2, kısa sürede unutulmaz bir görsel performans yaratmanıza yardımcı olacak DMX eklentilerini içeren ilk Kendin Yap prodüksiyon sistemidir.

Flex Loops ile maksimum esneklik

VST Live artık Flex Loops'u içeriyor ve kullanıcıların her parça için süre, sürekli döngü dahil olmak üzere özel bir sürüm oluşturmasına veya bir dizi tekrar ayarlamasına olanak tanıyor. Flex Loops, kullanıcılara üstün döngü kontrolünün gücünü verir.

Daha fazla öne çıkan özellik

VST Live 2 artık çok istenen yeni otomasyonla birlikte geliyor ve yalnızca belirli bir parçaya veya enstrümana bağlı olmayan otomasyon verilerini kaydediyor. Bu, herhangi bir kaynak bilgisinin herhangi bir hedefe gönderilebileceği anlamına gelir; bu da otomasyonla çalışmak için kelimenin tam anlamıyla sonsuz olasılıkların kapısını açar. VST Live 2'deki diğer öne çıkan özellikler arasında MIDI eklenti desteği ve Odak Kontrolü yer alır. Odak Kontrolü, kullanıcıların yalnızca o anda ihtiyaç duyulan kontroller ve parametrelerle özelleştirilmiş pencereler ayarlamasına olanak tanır.

Daha fazla bilgi: Steinberg 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.