0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 2.11.2023

Steinberg Cubase 13'ü tanıttı

Steinberg Cubase 13'ü tanıttı

Yenilenen MixConsole, yeni MIDI düzenleme yetenekleri ve çok daha fazlası.. Steinberg'in popüler müzik prodüksiyonu odaklı DAW'sinin en son sürümü , beraberinde birçok yeni özellik ve geliştirmeyi de getirerek geldi. Cubase 13, yenilenmiş bir MixConsole tasarımı sunuyor, Tuş ve Davul Düzenleyicilerin yeteneklerini genişletiyor ve bazı yeni eklentiler eklemenin yanı sıra Vocoder'ı yeniden sunuyor.

Cubase, MIDI düzenleme yetenekleri nedeniyle uzun süredir övgüyle karşılanıyor ve en son sürüm, DAW'ın güçlü araç setini genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Key Editor ve Drum Editor pencerelerindeki yeni aralık aracı, birden fazla nota veya MIDI mesajına değişiklik uygulama işini hızlı hale getirir ve her iki editör de aynı zamanda birden fazla parçanın düzenlenmesi arasında hızla geçiş yapmayı mümkün kılan yeni bir Görünürlük sekmesinden faydalanır. Parça görünümü, düzenleyici penceresinden parçaların zaman çizelgesi görüntüsünü sağlar.

Proje penceresi ayrıca, pencereleri değiştirmeye gerek kalmadan, seçilen bir parçanın tüm karıştırıcı parametrelerine (yönlendirme, eklemeler ve göndermeler dahil) kanal şeridi tarzında erişim sağlayan yeni bir Kanal sekmesi kazandı.

Güncelleme, profesyonel sese sahip vokaller oluşturmaya yönelik filtre, EQ, dinamikler ve efekt modülleriyle dolu kapsamlı bir vokal işlemcisi olan VocalChain de dahil olmak üzere bir dizi yeni eklentiyi beraberinde getiriyor. VoxComp daha sonra vokal parçaları için özel olarak tasarlanmış bir kompresör sağlarken Black Valve, vintage valf kompresörleriyle ilişkilendirilen sıcaklığı ve karakteri vaat ediyor ve bir çift EQ-P1A ve EQ-M5 eklentisi, Pultec tarzı EQ seçenekleri sunuyor. Bu sürüm aynı zamanda enstrümanlara bazı ilginç dokular ekleyebilen veya robotik vokal sesleri oluşturabilen 24 filtre bandıyla yüklü olarak gelen Vocoder'ın geri dönüşünü de işaret ediyor.

Sampler Track için yeni bir Spektral Çözgü modu, yeni video düzenleme ve dışa aktarma yetenekleri, müzikal başlangıç ​​noktaları sunan yeni akor pedleri, bestecilere her şeyi sağlayan kompakt bir Iconica Sketch enstrümanı da dahil olmak üzere çok sayıda başka iyileştirme ve geliştirme de mevcut. -bir-arada orkestral puanlama aracı ve çok daha fazlası.

Yeni Sürüm Notları

Ses işleme için yeni VocalChain eklentisi (Artist ve Pro versiyonları)
Yeni EQ-P1A ve EQ-M5 sanal ekolayzırları (Pro ve Artist versiyonları)
Yeni VoxComp sanal vokal sıkıştırıcı (Pro sürümü)
Yeni Black Valve e sanal tüp kompresörü (Pro sürümü)
24 geçiş bandına ve yan zincir girişine sahip bir Vocoder (Artist ve Pro versiyonları)
34 enstrüman ve 140 artikülasyondan oluşan yeni Iconica Sketc h orkestral ses bankası (tüm versiyonlar)
MixConsole yeniden tasarlandı ve yeni bir arayüzden yararlanıyor (tüm sürümler)
Beat Butcha tarafından hazırlanan beş yeni örnek paket (tüm sürümler)
Akor ilerlemeleri oluşturmayı kolaylaştıran yeni akor pedleri (tüm versiyonlar)
Yeni polifonik nota girişi işlevi (tüm sürümler)
Sampler kanalı için zarf oluşturmada daha fazla özgürlük sağlayan yeni Spektral Çarpıtma modları (tüm versiyonlar)
Aralık seçim aracı artık Davul düzenleyicide mevcut (tüm sürümler)
Klavye ve Davul editörlerinden çeşitli bölümleri düzenlemenize olanak tanıyan yeni Parça ekranı (Pro sürümü)
Proje penceresinde düzenlemeden ayrılmadan miksajlara doğrudan erişim sağlayan yeni bir Kanal sekmesi (tüm versiyonlar)

Cubase 13, Windows 10 veya 11 çalıştıran PC'lerde ve macOS 12 veya 13 çalıştıran Mac'lerde desteklenir. Daha fazla bilgi Steinberg 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.