0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 27.03.2024 17:53:45

Spotify'ın müzik prodüksiyon kurslarıyla profesyoneller gibi müzik yapın

Spotify'ın müzik prodüksiyon kurslarıyla profesyoneller gibi müzik yapın

Spotify'da Carl Cox ve Flava D gibi sektörün önde gelen isimlerinin öğretileriyle müzik yapmayı öğrenin!
Spotify, şu anda yalnızca Birleşik Krallık'taki kullanıcılar için geçerli olan video tabanlı kurslarının test edilmesiyle, gelecek vadeden müzik yapımcıları ve ses yaratıcıları için eğitim olanağı sunuyor.

Yayın devi, BBC Maestro, PLAYvirtuoso, Skillshare ve Thinkific gibi eğitim teknolojisi öncüleriyle birlikte çalışarak ünlü müzik yayın hizmetine entegre edilmiş çok yönlü bir öğrenme deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Spotify'da müzik yapmayı öğrenin!

Spotify'ın yeni video kursları Müzik Prodüksiyonu, Yaratıcı Sanatlar, İşletme ve hatta Sağlık gibi geniş bir konu yelpazesini kapsıyor.

Spotify Ürün Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Babar Zafar, "Premium abonelerimizin yaklaşık yarısının eğitim veya kişisel gelişim temalı podcast'lere katılmasıyla, kullanıcılarımızın bilgi açlığını gidermek için muazzam bir fırsat görüyoruz" dedi. "Amacımız, video kursu yaratıcılarından, yüksek düzeyde etkileşime sahip topluluğumuzda yankı uyandıran kaliteli içerik sunmaktır."

"Müzik yapmak", "yaratıcı olmak", "iş öğrenmek" ve "sağlıklı yaşam" gibi temalar altında kategorize edilen kurslar, Carl Cox ve Flava D gibi sanatçıların katkılarıyla müzik prodüksiyon sanatı ve zanaatına paha biçilmez bilgiler kazandırıyor. .

Artık Spotify kullanıcıları en sevdikleri müziklerin, podcast'lerin ve sesli kitapların yanı sıra eğitim materyallerine de erişebiliyor, böylece kişisel ve profesyonel gelişim için bütünsel bir ortamın tadını çıkarabiliyorlar.

Bu kursların fiyatları 14,99 £ ile 49,00 £ arasında değişmektedir ve kullanıcılara premium eğitim içeriğine uygun fiyatlı erişim sağlamaktadır. Ancak deneme süresi boyunca hem ücretsiz hem de Premium kullanıcılar, daha fazla satın alma kararı vermeden önce kurs başına en az iki dersi deneyebilir.

Eğitim içeriğine yönelik bu geçiş, Spotify'ın kullanıcılarına sunduğu teklifleri çeşitlendirme yönündeki en büyük girişimini temsil edebilir; ürün sunumunu dinlemenin ötesine genişletme ve kendisini Apple Music, Deezer ve Amazon Music'ten ayırma yolunda önemli bir adım olabilir. Spotify aslında yaratıcılarla ortaklıklar için de yeni bir yol açtı. Artık sanatçılar ve yaratıcılar daha geniş bir kitleye ulaşabiliyor,

Kendiniz deneyin:

Spotify mobil uygulamasında, İngiltere. kullanıcılar kurs videolarını ana sayfada bulacak ve sekmelere göz atacak. Kullanıcılar, tıkladıktan sonra masaüstünde satın almadan önce dört kategorideki mevcut kursları keşfedebilirler. Kurslar satın alındıktan sonra mobil ve masaüstü cihazlarda mevcut olacaktır. Kullanıcılar ilgilendikleri kursları seçebilir ve satın alma sonrasında mobil uygulama veya masaüstünde öğrenmeye, izlemeye başlayabilir.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.