0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 10.08.2023

Sample Logic Animation Station 2.0'a güncellendi

Sample Logic Animation Station 2.0'a güncellendi

Sample Logic, güçlü MIDI adım sıralayıcı ve arpejleyici eklentisinin en son sürümünün yayınlandığını duyurdu. Animation Station 2.0, daha çok yönlü patern değiştirme, elden geçirilmiş bir modülasyon sistemi, geliştirilmiş transpozisyon ve daha fazlasını sunarak halefinin yeteneklerini geliştiriyor.

Animation Station, kullanıcıların sanal enstrümanları veya örnek kitaplıkları kontrol etmek için kullanılabilecek arpejleme modellerini ve adım dizilerini hızlı bir şekilde oluşturmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Tek notalar veya akorlarla tetiklenebilen, hatta tamamen rastgele desenler oluşturacak şekilde ayarlanabilen, şirketin Step Animator motoru tarafından desteklenmektedir. Neler yapabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için SOS'un Kasım 2021 sayısındaki orijinal sürüm incelememize göz atın.

Neler değişti?

En son sürümün piyasaya sürülmesiyle, Animation Station artık dört farklı model arasında geçiş yapabilir. Sağ tıklama menüsü, parçaların kopyalanıp yapıştırılmasına ve kalıpların sıfırlanmasına izin verir ve kullanıcıların yüklü modeller arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmasına izin veren atanabilir dört anahtar vardır. Eklentinin ön ayar yönetimi de yeni çoklu model işlevselliğini desteklemek için güncellendi.

Yerleşik modülasyon özellikleri de güncellendi ve iki yeni çalışma modu ile donatıldı. Mod çarkı, sıralayıcıyı manipüle etmek için kullanılabilir, ancak sırayı doğrudan düzenlemek yerine eklentinin hız ve süre bilgilerinin yanında modülasyon verilerini kaydeder. Mutlak mod, kaydedilen modülasyonun herhangi bir mevcut değeri yok saymasına neden olurken, Göreceli mod, mevcut değerleri orta nokta olarak kullanarak onu birleştirir.

Transpoze kaydırıcılarına iki düzenleme modu eklendi: Sağ tıklama menüsü aracılığıyla veya kaydırıcılardan birini hareket ettirirken Shift tuşunu basılı tutarak etkinleştirilebilen Octave ve Chromatic. Eklentinin Mandal Filtresi işlevi de güncellendi ve çalınan tek bir akordaki birden fazla notanın aynı anda kilitlenmesine izin vermek için 200 ms'lik bir pencere sunuyor.

Ek olarak, Animation Station'ın genel ayarları artık DAW'lar tarafından eklenti parametreleri olarak görülerek kullanıcıların geçidi, hız duyarlılığını ve salınım parametrelerini otomatikleştirmesine olanak tanır. Şirket, bir dizi hatayı da ele aldıklarını ve bir dizi kararlılık iyileştirmesi uyguladıklarını söylüyor.

Uyumluluk
Animation Station 2.0, Windows 7, 8 veya 10 çalıştıran PC'lerde ve macOS 10.11 ve üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST, AU ve AAX eklenti sürümleri mevcuttur. Daha fazla bilgi için tıklayınız 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.