0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 25.07.2024

Roswell Pro Audio ile Kendi Mikrofonunuzu Tasarlayın

Roswell Pro Audio ile Kendi Mikrofonunuzu Tasarlayın

Roswell Pro Audio, yeni Custom Shop Mic Builder aracının müşterilere popüler el yapımı Mini K mikrofon serisi için kişiselleştirme seçenekleri sağladığını söylüyor . Yeni bir çevrimiçi yapılandırıcının, her müşteriye özgü görünümler, sesler ve seçenekler oluşturmak için 1.800'den fazla kozmetik seçenek, devre modifikasyonu ve ek özellik kombinasyonunun yanı sıra aksesuar seçenekleri sunduğunu söylüyorlar.

Roswell Pro Audio Kurucusu Matt McGlynn bize şunları söyledi: "Müşterilerimize bir süredir temel düzeyde kişiselleştirme sunuyoruz. Ancak yeni kişiselleştirme yapılandırma aracımız bunu bir üst seviyeye taşıyor. Müşteriler web sitemizde çeşitli kombinasyonları hızla bir araya getirebiliyor. Daha sonra özel mikrofonu sipariş etmek, test etmek ve doğrudan Kaliforniya'daki mağazamızdan göndermek için elle üretiyoruz."

Mikrofonların gövdesi için özel kaplama seçenekleri, Roswell'in zaman zaman yeni ve farklı kaplamalar sunabilmesi ve özel seçenekleri daha benzersiz hale getirebilmesi için küçük miktarlarda üretilir. Mevcut renk seçenekleri arasında Agent Orange, Deep Purple, Imperial White, None More Black, Seafoam of Tranquility ve daha fazlası bulunur. Özel ızgara seçenekleri arasında Satin Nickel, Chrome, Matte Black ve Chrome Black bulunur.

Mini K mikrofonları, stüdyoda çeşitli kaynakları kaydetmek için seçenekler sunan devrede değişikliklerle yapılandırılabilir. Müşteriler, seslendirme, klasik gitar ve foley gibi sessiz kaynakları kaydetmek için daha fazla hassasiyet sağlayan bir "yüksek çıkış" modu veya korna, çığlık atan vokaller veya davullar gibi yüksek kaynakları barındırmak için 10dB pedli bir "yüksek SPL" modu seçebilir.

Bilgi: Roswell Pro Audio 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.