0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 3.04.2024

PreSonus Studio One 6.6 geliyor

PreSonus Studio One 6.6 geliyor

PreSonus'un DAW'ına yapılan son güncelleme, surround ve sürükleyici kanal formatları için uzun zamandır beklenen desteğin yanı sıra mevcut özelliklerinde bir dizi iyileştirmeyi de beraberinde getirdi. Yeni piyasaya sürülen Studio One 6.6, yeni bir sanal araç eklemenin yanı sıra, TuneCore entegrasyonunu uygulayarak ve alternatif bir lisanslama modeli sunmanın yanı sıra yeni sürükleyici yetenekleri de genişletiyor.

Ne var ne yok?

Sürüm 6.5'te surround ve sürükleyici desteğin gelmesinin ardından, Studio One'ın entegre Dolby Atmos İşleyicisi artık Apple'ın Uzamsal Ses işlemesi etkinken mikslerin seslendirilmesine olanak tanıyor. Yeni ayar sayesinde kullanıcılar, daha önce oldukça zahmetli geçici çözümler gerektiren bir şey olan DAW'larını bırakmalarına gerek kalmadan Atmos karışımlarının Apple Music'te nasıl ses çıkaracağını duyabiliyorlar.

Studio One+ aboneleri ayrıca Lead Architect biçiminde yeni bir sanal aracın eklenmesinden de yararlanacak. Yeni hibrit enstrüman, örnekleme ve sentezi birleştiriyor, bir dizi yerleşik efektle yüklü olarak geliyor ve kullanıcıların güçlü lead ve solo sesler oluşturmasına yardımcı olmayı vaat eden sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahip.

Yeni TuneCore entegrasyonuyla, Studio One'da oluşturulan içerik artık bir oturum içinden doğrudan dağıtım hizmetine yüklenebiliyor, bu da işlerin büyük akış ve sosyal medya platformlarında hızla yayınlanmasını sağlıyor. Bu özelliğe DAW'nin Dışa Aktarma Karışımı penceresindeki Yayınlama açılır menüsündeki yeni bir seçenek aracılığıyla erişilebilir.

Kalıcı ve Abonelik Karşılaştırması

Abonelik tabanlı lisanslara karşı kalıcı lisanslar konusu çok fazla tartışmaya neden oluyor ve PreSonus, Studio One'ın en son sürümüyle her iki dünyanın da en iyisini sunduğunu söyledikleri yeni bir seçeneği tanıttı. Mevcut Studio One Pro ve Studio One+ seçeneklerinin yanı sıra kullanıcılara artık üçüncü bir seçenek sunuluyor: Studio One+Hybrid.

Yeni seçenek, Studio One Pro kalıcı lisansını, Studio One+ aboneliği tarafından sağlanan tüm özelliklere ve eklentilere 12 aylık erişimle eşleştirir, ancak DAW'nin mevcut sürümü ve temel içeriği, abonelik sona erdiğinde kalıcı olarak aktif kalır . Şirket, plan sona erdiğinde kullanıcıların bakım sorunlarını ve hata düzeltmelerini ele alan küçük güncellemeleri almaya devam edeceğini söylüyor.

Studio One 6.6, Windows 10 veya üzerini çalıştıran bilgisayarlarda ve macOS 10.14 ve üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir.

Daha fazla bilgi: Presonus 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.