0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 22.07.2023

PreSonus Studio One 6.2 güncellemesi kullanıma sunuldu

PreSonus Studio One 6.2 güncellemesi kullanıma sunuldu

PreSonus , popüler DAW yazılımının en son sürümü olan Studio One 6.2'nin kullanıma sunulduğunu duyurduBir dizi düzenleme, düzenleme ve miksaj iyileştirmelerinin yanı sıra şirket, hepsi bir arada abonelik paketi olan PreSonus Sphere'in adının Studio One+ olarak değiştirildiğini duyurdu .

Aranjman ve Düzenleme

Studio One'ın en son sürümü, mevcut düzenleme ve düzenleme araçlarına bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Yazılımın Katmanlar işlevinde bir dizi değişiklik yapıldı; kullanıcılar artık farklı Çekimleri bağımsız olarak düzenleyebilir, Katmanlar arasında aralıkları taşıyabilir ve kopyalayabilir ve yeni eklenen Silgi, Boya, Sessize Alma ve Bükme araçlarından yararlanabilir. Adlandırma ve numaralandırma da iyileştirildi ve artık yeni bir seçenek, İzlerin ve Kanalların bir Katmanın adını görüntülemesine izin veriyor.

Not Düzenleyici'de ölçekleri vurgulama ve not olaylarını ölçeklerine göre renklendirme yeteneği ve notları yeniden boyutlandırırken kullanılabilecek bir Uzatma Parçası Otomasyonu özelliği dahil olmak üzere birçok başka ek işlev eklenmiştir. Not düzenleme için yeni Ok Aracı seçenekleri mevcuttur ve geçici bir Bölme Aracı için yeni bir değiştirici eklenmiştir.

Mixing ve Makrolar

Karıştırmaya gelince, stereo kanallar artık bağlantılı Polarite düğmeleri sunarken, bir Klasör İzini devre dışı bırakmak bağlantılı bir Veri Yolu'nu da devre dışı bırakacaktır ve hem Mute hem de Solo işlevleri artık Klasör İzleri ile herhangi bir bağlantılı Bus arasında bağlantılıdır. Artık eklentileri otomasyon verileriyle birlikte kopyalamak da mümkün. Makrolar listesine birden çok sıralama seçeneği eklendi, Makroları ada göre filtrelemek için bir metin araması uygulandı ve Makro Araç Çubuğu ayarları menüsü birleştirildi.

Genel

Bir dizi genel özellik ve güncelleme de dahildir. Kanal atamaları artık birden fazla seçilen iz boyunca aynı anda düzenlenebilir ve hiçbir olay veya aralık seçilmeden bir Sil komutu artık seçilen tüm izleri kaldıracaktır. Donanım denetleyicileri için MIDI Saati Gönder seçeneği eklendi ve Ampire ve Pedalboard için yeni ön ayarlarla birlikte Sensel Morph ve Expressive E Osmose cihazları tanıtıldı. Ek olarak, düzenli olarak kullanılması önerilmese de Dropout Protection'ın tamamen devre dışı bırakılmasını sağlayan yeni bir seçenek eklenmiştir.

Hata Düzeltmeleri

En son güncelleme ayrıca, tam listesi güncellemenin sürüm notlarında bulunabilen bir dizi bilinen hatayı da giderir .

Uyumluluk

Studio One 6.2, Windows 10 veya 11 çalıştıran bilgisayarlarda ve macOS 10.14 ve sonraki sürümleri çalıştıran Mac'lerde desteklenir.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.