0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 11.09.2024

Nextmidi Divisimate 2 ile sanal orkestrasyon

Nextmidi Divisimate 2 ile sanal orkestrasyon

Sanal orkestrasyon uzmanları Nextmidi, amiral gemisi ürünü Divisimate 2'nin ikinci büyük versiyonunu duyurdu . Artık hem eklenti hem de bağımsız bir uygulama olarak mevcut olan yazılım, akorları bir MIDI kontrol cihazından ayırma ve bunları birden fazla sanal enstrüman arasında bölme temel işlevselliğini koruyor, ancak yeteneklerini büyük ölçüde genişleten bir dizi yeni özellik kazandı.

En son sürümün öne çıkan bir özelliği, Temel ve Uzman modları sunan yerleşik bir arpejörün dahil edilmesidir. İlki, bir arpejörden bekleyeceğiniz tüm işlevleri sunarken, ikincisi kullanıcıların kendi özel ifadelerini, dokularını ve melodilerini oluşturmalarına olanak tanır ve ayrıca nota örtüşmeleri ve gecikme telafisi sağlayarak orkestral kütüphanelerdeki legato geçişlerinin zamanında kalmasını sağlar.

Şirket ayrıca gelen notlara ve kontrol verilerine gerçek zamanlı işlemler uygulayabilen yeni bir Transformer bölümü geliştirdi. Bu özellik, anahtar aralıkları engellemeyi, notaları yalnızca kullanıcı tanımlı bir hızdan tetiklemeyi, CC mesaj aralıklarını ölçeklemeyi ve çok daha fazlasını mümkün kılıyor.

Tetiklenebilen bireysel enstrümanların miktarı da büyük ölçüde artırıldı: orijinal uygulama aynı anda 32 parçaya kadar oluşturmayı mümkün kılarken, Divisimate 2 512 enstrümana kadar adreslemeyi sağlayan Multitimbral Ports özelliğini tanıttı. Ayrıca birden fazla orkestrasyon ön ayarını dinamik yamalar halinde birleştirmek ve en üst nota, hız veya CC değerleri gibi giriş koşullarına göre bunlar arasında geçiş yapmak da mümkün.

Diğer iyileştirmeler ve eklemeler arasında, küresel tuş anahtarı, insanlaştırma ve önceden ayarlanmış geçiş ayarları üzerinde kontrol sağlayan yeni bir Performans Ayarları penceresi, önceden ayarlanmış içe aktarma işlevi, küresel ölçek ve tempo ayarları ve daha fazlası yer alıyor.

Divisimate 2, Windows 10 ve üzeri işletim sistemine sahip PC'lerde ve macOS 10.11 veya üzeri işletim sistemine sahip Mac'lerde desteklenir. Bağımsız bir uygulama ve VST, AU veya AAX eklentisi olarak mevcuttur.

Bilgi: Divisimate  

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.