0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 4.02.2024

Logic Pro, NAMM TEC Ödülleri'ne göre dünyanın en iyi DAW'ı seçildi

Logic Pro, NAMM TEC Ödülleri'ne göre dünyanın en iyi DAW'ı seçildi

2024 NAMM TEC Ödülleri'nin Apple'ın Logic Pro'suna En İyi İş İstasyonu Teknolojisi unvanını vermesiyle, en iyi dijital ses iş istasyonu için verilen mücadele nihayet sona erebilir . NAMM TEC Ödülleri, mikrofonlar, kulaklıklar, DJ teknolojisi, monitörler ve DAW'lar gibi alanlardaki teknik başarıyı ve tasarımı kutlamayı amaçlıyor.

Logic Pro yalnızca en iyi dijital ses iş istasyonu kategorisinde kazanmakla kalmadı; aynı zamanda akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik en iyi ses uygulaması sıralamasında da en üst sırayı elde etti.

Yazılım, son aylarda Mastering Asistanı da dahil olmak üzere yükseltmelerden payına düşeni aldı . Bu, yaratıcılara "yayınlanmaya hazır bir karışım için son profesyonel cilayı eklemenin hızlı ve kolay bir yolunu" sunuyor.

Apple'ın açıkladığı gibi, miks tamamlandığında Mastering Assistant sesi anında analiz edebiliyor ve "dinamikler, frekans dengesi, tını ve ses yüksekliği gibi unsurları ayarlayarak ses üzerinde uzman iyileştirmeleri" yapabiliyor.

Apple'ın uzamsal ses alanındaki gelişmeleri DAW'ı paketin geri kalanından ayırdı; bu da yapımcıların artık üç boyutlu ses biçiminde müzik oluşturup miksleyebileceği anlamına geliyor. MusicTech ayrıca yazılımın iPad sürümünü, sezgisel çoklu dokunma hareketleri ve 96 kHz kayıt yetenekleri sayesinde "platformda müzik üretmenin en güçlü yolu" olarak nitelendirerek 9/10 ile ödüllendirdi.

Diğer TEC kazananları arasında DJ üretim teknolojisi için Native Instrument'ın Traktor Pro'su ve en iyi bilgisayar ses donanımı için Universal Audio'nun Volt 476P'si yer alıyor.

İkincisi, tüm zamanların en beğenilen kompresörlerinden/sınırlayıcılarından biri olan UA'nın ikonik 1176'sını temel alan bir analog kompresör de dahil olmak üzere "albüme hazır ses" elde edilmesine yardımcı olması nedeniyle övgüyle karşılandı.

NAMM TEC Ödülleri'nde kazananların tam listesine bakabilrsiniz . 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.