0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 25.05.2024

Juicy Loops'un yeni sürümü, FL Studio'nun step sequencer'ını Ableton Live'a getiriyor

Juicy Loops'un yeni sürümü, FL Studio'nun step sequencer'ını Ableton Live'a getiriyor

YRAKI'nin orijinal Juicy Loops M4L cihazı, Ableton Live'a geçiş yapan FL Studio severler için oyunun kurallarını değiştiren bir deneyim oldu . Emülasyon, FL özelliklerini yeni DAW tercihlerine sürükleyerek kullanıcıların kendilerini daha fazla evlerinde hissetmelerine olanak tanıdı.

YRAKI şimdi kullanışlı M4L cihazının yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Juicy Loops 2, FL'nin şık, sezgisel adım sıralayıcısı olan Ableton Live için çok sevilen FL özelliklerini yeniden yaratıyor.

FL Studio'nun çok yönlü adım sıralayıcısının kullanımı oldukça basittir. Her biri ayrı ayarlara sahip altı parçayla DAW, poliritimler oluşturmayı ve ilginç ses kalıpları oluşturmayı kolaylaştırır. Neyse ki YRAKI, tanıdık kullanıcı arayüzünü tamamen yeniden yaratmanın yanı sıra birkaç ekstra avantaj da ekledi.

Polimetrik Juicy Loops 2 MIDI sıralayıcı, kullanıcıların her parçanın hızıyla oynamasına ve yüzde kadranlarıyla hız sapmalarını ayarlamasına da olanak tanır. Parça uzunluğu ayrı ayrı da değiştirilebilirken, oyun yönü de tersine çevrilebilir.

YRAKI ayrıca Juicy Loops kalıplarının doğrudan MIDI klipleri olarak dışa aktarılabilmesini sağladı; bu da kullanıcıların bunları Ableton kanallarına bırakmasına olanak tanıyor, bu da süreçte kalıbınızı kaybetmeyeceğiniz anlamına geliyor.

Birkaç inceleme zaten mevcut ve bir okuma: “Buna bayıldım! Sonsuz sıralama fikirleriyle dolu sihirli bir kutu gibi. Sonunda Ableton'da ritimleri bu şekilde programlayabildiğime sevindim.

Başka bir incelemeci, sıralayıcıyı FL orijinalinden daha kullanışlı hale getirmenin potansiyel bir yolunu öneriyor. "Adım başına şans özelliği ve BPM senkronizasyonu/serbest modunun eklenmesi bunu daha da iyi hale getirir" diye yazıyorlar.

Daha fazla bilgi: Marianosibilia1992 Gumroad 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.