0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 18.04.2024 21:50:19

iZotope RX 11 geliyor!

iZotope RX 11 geliyor!

iZotope, ses restorasyon yazılımının yakında sürüm 11'e yükseltileceğini duyurdu. Önümüzdeki Mayıs ayında RX 11 geliyor. Şu şekilde bir açıklama mevcut: Sınırlı bir süre için RX 10'u şimdi satın alın ve gelecek ay RX 11'in eşdeğer sürümünü ücretsiz edinin.

Diyalogları ve şarkı söyleyen sesleri işlemek için yeni bir makine öğrenimi teknolojisi
Parçalarınızın ve mikslerinizin yayın platformlarında nasıl ses çıkaracağını bilmek için yeni simülasyon araçları
Ses kayıtlarından gürültü ve yankı ayrımıyla gerçek zamanlı diyalog izolasyonu

Yeni nesil Onarım Asistanı – Daha derin kontrol düzeyleriyle parçaları her zamankinden daha hızlı temizleyin. Hem diyaloğu hem de söylenen vokalleri kolaylıkla ele alan yeni makine öğrenimi teknolojisi ve son ince ayarlarınızı yapabilmeniz için daha açık parametrelerle bu asistan, güvenilir bir yardımcıdan cankurtaran haline gelir.

RX 11 Standardı

Parçaları güvenle yayınlamak için iki yeni araç : Sektörde bir ilk olan teknolojinin gerçek bir sıçrama yaptığı yer burası. Sesinizi geliştirmek için zaman ve çaba harcadınız; artık müziğinizin stüdyonuzdan çıkmadan önce yayın platformlarında nasıl ses çıkaracağını bileceksiniz. Oyunun kurallarını değiştiren bu araçlar, parçalarınızın harika ses çıkarmasını sağlamanıza yardımcı olacak, böylece yayın gününüzde hiçbir sürpriz olmayacak.

RX 11 Gelişmiş

Yenilenmiş Onarım Asistanını, parçaları güvenle yayınlamak için yeni araçları ve gerçek zamanlı diyalog izolasyonu – RX 11 için, ses kayıtlarından gürültü ve yankının daha doğal bir şekilde ayrılmasını sağlayan son teknoloji ürünü bir sinir ağı tanıttık. Ayrıca, yeni yüksek kaliteli işleme modu, ideal olmayan koşullarda çekilen vokallerdeki diyaloğun kurtarılması için yeni olanakların kilidini açar.

Daha fazla bilgi: iZotope 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.