0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 19.04.2024 21:00:32

Harrison Audio'un DAW'ı Mixbus 10 geldi

Harrison Audio'un DAW'ı Mixbus 10 geldi

DAW'ınızı değiştirmek üzereyseniz veya sabırsızlıkla Harrison Audio'nun yeni versiyonunu bekliyorsanız, bu sizin gününüz! Mixbus 10 standart Plus ve Pro versiyonlarıyla çıktı. Yeni özellikler menüsünde:

Hoparlörlerde 7.1.4 izleme desteği veya kulaklıklarda çift kulakla yerel Dolby Atmos işleme (Pro sürümü)
Her sanal kanal şeridine SSL 9000J konsolunun dört bantlı EQ'sunun emülasyonu eklendi (önceden mevcut klasik EQ arasında geçiş yapılabilir) (Pro sürümü)
Kompresörler, EQ'lar, efektler ve diğer düzeltme araçları (Plus ve Pro sürümleri) dahil olmak üzere değeri 1.700 doların üzerinde olan 19 eklentiden oluşan XT serisi
Daha önce yalnızca DAW Mixbus32C'de mevcut olan genişletme/geçit modülü artık her giriş kanalına eklenmiştir (Plus ve Pro sürümleri)
Her gönderme veriyolunda yeni Ön ve Son Fader anahtarları

Mixbus 10, sıcak analog ruha sahip bir Dijital Ses İş İstasyonudur. Sanatçılar ve ses mühendisleri tarafından sanatçılar ve ses mühendisleri için tasarlanan Mixbus 10, zamansız müzik yapmak isteyen herkes için gerekli olan kapsamlı bir prodüksiyon, düzenleme, miksaj ve performans araçları paketine sahiptir. Harrison neredeyse yarım yüzyıldır dünyanın önde gelen sanatçılarına ve mühendislerine tarihteki en ikonik müziklerden bazılarını yaratmalarında yardımcı oluyor. Artık Mixbus 10 ile Harrison'ın imza sesine ve iş akışına bir DAW içinden erişebilirsiniz.

Daha fazla bilgi: Harrison Audio 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.