0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 6.05.2024 12:26:37

Hans Zimmer The Legend HZ'yi sunar

Hans Zimmer The Legend HZ'yi sunar

İkonik ve birçok ödüllü film bestecisi Hans Zimmer ile işbirliği içinde geliştirilen The Legend HZ, selefi The Legend'in mirasını temel alıyor. Bu işbirlikçi çabanın sonucu, modern film müzikleri ve müzik prodüksiyonu uygulamalarında kullanılmak üzere benzersiz bir şekilde konumlandırılmış analog modelli bir yazılım sentezidir. En önemlisi, orijinal donanımın ses özelliklerini aslına sadık kalarak yeniden oluştururken bu konumunu korur.

Benzeri görülmemiş hassasiyet

Legend HZ, büyük bir özen ve detaylara dikkat edilerek tasarlandı, böylece hem son derece kullanışlı hem de son derece çok yönlü bir yazılım sentezi yaratmak için hiçbir fırsat kaçırılmadı. Bu, özünde türü tanımlayan bir bestecinin birleşik bilgisi ile Synapse Audio'nun endüstriyi tanımlayan bir sentezleyiciyi taklit etme deneyiminin bir ürünüdür.

The Legend'ın başarısını temel alarak analog modelleme sentezinde yeni bir çığır açmak için Hans Zimmer ile birlikte çalıştık. The Legend HZ'ye daha önce The Legend'de bulunmayan birçok özellik eklendi. Bunlar arasında ilave üç osilatör (ve onlarla birlikte ilave bir polifoni ayarı), bir modülasyon matrisi, 32 adımlı bir sıralayıcı, ilave modülasyon kontrolleri için bir MSEG ve genişletilmiş bir efekt bölümü bulunur.

2016 yılında piyasaya sürülen Minimoog The Legend modeli yakın zamanda bir makyaj aldı ve HZ versiyonunda (Hans Zimmer için) piyasaya sürülüyor. Menüde :

Osilatör sayısı üçten altıya çıktı
Oy sayısı dörtten on ikiye çıktı
Mono ve Unison modları, ikincisi için ayar ve genişlik kontrolleriyle birlikte
Yeni bir modülasyon matrisi
Yeni bir çapraz zarf oluşturucu
Koro, gecikme, sıkıştırıcı, yankı içeren genişletilmiş efekt bölümü
Hans Zimmer'in kişisel Moog 914 Sabit Filtre Bankası modülünü temel alan bir filtre bankası
MPE protokolü desteği
Hans Zimmer tarafından tasarlanan yeni ön ayarlar

Legend HZ, Mac ve Windows'ta (AU, VST, AAX) mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Synapse-audio 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.