0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 26.03.2024 17:39:09

Gerilim ve Korku Sinematik Sesleri için Omnisphere Niebla

Gerilim ve Korku Sinematik Sesleri için Omnisphere Niebla

Very Loud Indeed Co. en son ürününün piyasaya sürüldüğünü duyurdu ve bu kez bu ürün Spectrasonics'in Omnisphere yazılım sentezleyici platformu için önceden hazırlanmış yama paketleri yelpazesine giriyor. Omnisphere Niebla, yoğun şekilde işlenmiş elektro gitar örneklerinden oluşan bir koleksiyondan hazırlanmış 120 tamamen yeni ön ayardan oluşur.

Yeni paketi oluşturmak için kullanılan örnekler tamamen yenidir ve Omnisphere'de sağlanan hiçbir stok içeriğine veya şirketin önceki paketlerinden herhangi birine bağlı değildir. Toplamda 114 ses kaynağı var ve bunların hepsi, gerilim ve korku puanlamasına çok uygun "kirli ve kirli" yamalar oluşturmak amacıyla "istismar edilmiş ve karıştırılmış". Şirket, seslerin karakterinin Charlie Clouser, Mark Korven, John Murphy ve Newton Brothers gibi bestecilerin çalışmalarından etkilendiğini söylüyor.

The Very Loud Indeed Co.'nun pek çok ürününde olduğu gibi, Omnisphere Niebla'nın içerdiği yamalar büyük oranda mod tekerleğine dayanıyor; bu da çoğu durumda sesleri tamamen dönüştürebiliyor ve bu nedenle deneysel kullanımı şiddetle tavsiye ediliyor!

The Very Loud Indeed Co. · Extinction Burst (Dressed with MOBILIS ULTIMATE) - MJ Sinay

Omnisphere Niebla, Windows 7 ve üstünü çalıştıran PC'lerde ve macOS 11 veya üstünü çalıştıran Mac'lerde desteklenen Spectrasonics'in Omnisphere 2.8 veya sonraki sürümüyle uyumludur. VST2, VST3, AU ve AAX eklenti versiyonları mevcuttur. Ses seti 363 MB boş disk alanı gerektirir.

Daha fazla bilgi: Very Loud Indeed Co

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.