0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 9.03.2024

FL Studio, yeni eklentiler konusunda Native Instruments ile iş birliği yapıyor

FL Studio, yeni eklentiler konusunda Native Instruments ile iş birliği yapıyor

FL Studio, DAW'sine iki yeni enstrüman ve efekt seti eklemek için Native Instruments ile işbirliği yaptı. Her iki koleksiyon da çeşitli ikonik sentezler, yaratıcı efektler ve gelişmiş miks ve mastering işlemcileri sunar. Kullanıcılar Guitar Rig 7 Pro, Ozone 11 Standard, Bite, Dirt gibi klasiklerin yanı sıra çeşitli performansa dayalı Play Serisi enstrümanları bekleyebilirler. Her paket aynı zamanda NI'nin çığır açan Massive yazılım synth eklentisinin devamı olan Massive X'i de içeriyor. Daha fazla bilgi edinmek için Massive X incelememize göz atın .

FL Studio için KOMPLETE Koleksiyonu

FL Studio için KOMPLETE Koleksiyonu, 12 ilham verici enstrüman, modern klasik synth'ler ve efektler, miks ve vokal cilalama araçları ve mastering sunar. Pakette Massive X, Empire Breaks, Feel It, Utopia, Lo-Fi Glow, Bite, Dirt, Freak, Ozone 11 Elements, Nectar 4 Elements, Neutron Elements ve Guitar Rig 7 LE yer alıyor.

FL Studio için KOMPLETE İmza Serisi

Efsanevi synth'lerden parçaya hazır riff'lerden endüstri lideri miks, vokal ve mastering araçlarına kadar FL Studio için KOMPLETE Signature Serisi, tüm stüdyo ihtiyaçlarınız için 15 temel enstrüman ve efekt sunar. Pakette Massive X, Ozone 11 Standard, Guitar Rig 7 Pro, Vocalsynth 2, Nectar 4 Elements, Neutron Elements, Empire Breaks, Feel It, Utopia, Lo-Fi Glow, Cloud Supply, Duets, Bite, Dirt ve Freak yer alıyor.

En iyi kısım? Şu anda her iki pakette de %85'lik büyük bir indirim var; bu da KOMPLETE Koleksiyonunu 99 Dolara (678 YUKARI $) ve KOMPLETE Signature Serisini 199 Dolara (1.339 YUKARI $) yerleştiriyor. Bu paketler ve fiyatlar yalnızca 19 Mart 2024'e kadar mevcut olsa da bireysel ürünlerin lisanslarının süresi hiçbir zaman dolmaz.

Daha fazla bilgi: Image-line 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.