0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
DAW 24.10.2023

FL Studio 21.2 yayınlandı

FL Studio 21.2 yayınlandı

Image Line, FL Studio 21.2'nin yayınlandığını duyurdu. Güncelleme beraberinde bir takım iyileştirmeler getiriyor, ancak ana özellikler arasında yeni bir Kök Ayırma işlevinin ve doğrudan DAW ile entegre olan ve kullanıcılara döngüler ve örneklerden mastering ve dağıtıma kadar her şeyi sağlayan yeni bir çevrimiçi platform olan FL Cloud'un tanıtılması yer alıyor. Yetenekler.

Kök Ayırma ve FL Cloud

En son güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte FL Studio kullanıcıları artık karışık ses dosyalarını doğrudan DAW'nin içinde ayırabiliyor. Parçalar davul, bas, enstrümanlar ve vokallere bölünebilir; ayrılmış gövdeler otomatik olarak kaynak klibin altına monte edilir. Oraya vardıklarında, DAW'ın ses düzenleme araçları kullanılarak ayrı ayrı sessize alınabilir, düzenlenebilir ve işlenebilir.

FL Cloud daha sonra doğrudan DAW'dan erişilebilen kullanışlı bir çevrimiçi platformda seslere, mastering ve dağıtım araçlarına erişim sunar. Geniş bir örnek kitaplığı, FL Studio'nun Tarayıcı sistemiyle bütünleşerek kullanıcıların kendi oturumlarına sürükleyecekleri sesleri ve döngüleri aramalarına, sonuçları enstrüman türü, BPM, anahtar ve daha fazlasını içeren kategorilere göre filtrelemelerine olanak tanır.

FL Cloud, piyasaya sürüldüğünde, 9th Wonder, Murda Beatz, Slushii, K-391, Alex Lustig ve nuphory gibi FL Studio'nun en üretken kullanıcılarından bazıları tarafından oluşturulan içeriği içeren Sanatçı Paketlerini içerecek ve her ay platforma daha fazlası eklenecek. . Sesler indirildikten sonra, abonelik sona erdikten sonra bile kullanıcının sisteminde kullanılabilir durumda kalır.

Hizmet aynı zamanda, kullanıcıların kendi oturumları içerisinde materyallerinin son ana kopyalarını oluşturmalarına olanak tanıyan yeni yapay zeka destekli mastering motoruyla oluşturma aşamasını da geçiyor. Tüm önemli müzik türleri için ön ayarlar ve tüm önemli akış hizmetleriyle uyumluluk için ses yüksekliği hedefi ayarları sağlanmıştır.

Image Line'ın DistroKid ile yeni ortaklığı sayesinde FL Cloud abonelikleri, DistroKid'in tüm büyük yayın platformlarında sınırsız yayına izin veren ve yapımcıların telif ücretlerinin %100'ünü elinde tutmasına olanak tanıyan Müzisyen planına erişimi içerecek.

Sürüm 21.2 ayrıca bir dizi başka ekleme ve iyileştirme de sunuyor. Roland Juno-6'nın sesini yeniden yaratan yeni bir Kepler enstrümanı var — Image Line, elde edilen emülasyonun mümkün olduğunca gerçekçi ses çıkarmasını sağlamak için orijinal enstrümanın kontrolleri arasındaki devreleri ve etkileşimi dikkatlice analiz ettiklerini söylüyor. Yazılımın renkli dalga biçimi özelliği güncellendi; kullanıcılar artık ses frekansı ile dalga biçimi rengi arasındaki ilişkiyi özelleştirebiliyor ve FL Studio Fruity Edition kullanıcıları artık oturumlarına sekiz adede kadar Ses Klibi eklenmesinden yararlanabilecek.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.