0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Blog 25.07.2024

Eclo.re ile Çok Kanallı Parçalarla Benzersiz Deneyim

Eclo.re ile Çok Kanallı Parçalarla Benzersiz Deneyim

Blinksonic'ten Sylvain, çok kanallı parçaların minimalist ve güçlü bir oynatıcıda kapsüllendiği, her şeyin görsel geri bildirim ve animasyonlu komutlarla senkronize olduğu benzersiz bir müzik ve grafik deneyimi olarak tanımladığı yepyeni bir proje. Bu bir sıralayıcı değil, basit bir müzik oynatıcı değil, bir DAW değil, keyifli bir görselleştiriciye sahip bir tür mini DJ programı. Etkileşime girebileceğiniz sonsuz bir meta albüm/ep." dedi.

Minimalist ve güçlü bir oynatıcıda yer alan çok kanallı parçalarla benzersiz müzik ve grafik deneyimi, her şey görsel geri bildirim ve animasyonlu komutlarla senkronize.

Dahili efektler ve modülasyonlarla donatılan oynatıcı, 4 adet yüksek kaliteli parçayı temel alarak bir albümü veya EP'yi gerçek zamanlı olarak remikslemenize olanak tanır.

Fütüristik bir oynatıcı ile güçlü bir looper/sample'ın kesiştiği noktada, kayıtları zevkinize göre değiştirebilir, orijinal parçalara dayalı kendi kişisel loop'larınızı ve atmosferlerinizi yaratabilirsiniz. Bilgisayarınızın içinde bir tür etkileşimli AV şovuna dalalım.

Özellikler

sürükleyici bir medya
görsel-işitsel bir kapsül
manipüle edilebilir bir ses platformu
yeni bir yayılma modeli kavramı
doğrudan hayran deneyimi
bir sonic oyun kurulumu
yeni medya sanatı ile sanal DJ aracı arasında bir geçiş
animasyonlu albüm resmi

Bununla neler yapabilirsiniz:

Kendi tarzınızda miksleyin: Çalma sırasında herhangi bir noktada loop yapın ve miksajın kontrolünü elinize alın. Kendi içeriğinizi ekleyin ve yeniden miksleyin: Kendi çok parçalı şarkılarınızı yükleyebilirsiniz. Rastgele özelliklerle her şeyi karıştırın, efektler ekleyin, perdeyi ve tempoyu değiştirin... En ilham verici ve maceracı olanlar için, kullanım sırasında bu oynatıcı hızla sesler üreten tam teşekküllü bir enstrümana dönüşebilir.

Bilgi: Eclo.re 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.