0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 28.07.2023

Doruk Somunkıran'dan "Studio One Pro" Kitabı

Doruk Somunkıran'dan "Studio One Pro" Kitabı

Doruk Somunkıran'ın Amazon'da yeni yayımladığı "The Ultimate Studio One Pro Book" kitabı, Studio One Pro'yu öğrenmek isteyenler için kapsamlı bir kaynaktır. Kitap, Studio One Pro'nun temellerinden ileri düzey özelliklerine kadar her şeyi kapsamaktadır.

Kitap, Studio One Pro'nun arayüzünden, ses kaydetme ve düzenlemeye, efektler ve mastering'e kadar her şeyi ayrıntılı olarak anlatmaktadır. Kitap, ayrıca Studio One Pro'yu kullanarak müzik üretmenin püf noktalarını da paylaşmaktadır. Kitap, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için uygundur. Kitap, Studio One Pro'yu hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmek isteyenler için ideal bir kaynaktır.

Kitap ile ilgili Doruk Somunkıran'ın açıklaması;

"Sizlerle gururumu paylaşmak istiyorum. İki yıllık bir çalışma sonunda tamamladığım kitabım bugün yayınlandı. Amazon'un Digital Audio Production kategorisine beşinci sıradan, yeni yayınlananlar listesine birinci sıradan girdi. Bu benim için önemli bir kilometre taşı. Bu süreçte yanımda olan, destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Bu kitabı öğrencilerime adadım. Öğrenme istekleriyle, azimleriyle ve yaratıcılıklarıyla her zaman benim için ilham kaynağı oldular. Kitabın linkini bio'da. Birlikte üretmeye, birbirimize ilham olmaya devam!"

Kitabı satın almak için tıklayınız.

The Ultimate Studio One Pro Book: Kitap İçeriği

Ultimate Studio One Pro Kitabı, Studio One'ın kapsamlı üretim araçları setiyle müzik oluşturmaya yönelik ayrıntılı, adım adım bir kılavuzdur. Bu pratik, hedefe yönelik kaynak, müzisyenlerin Studio One ile kendi müziklerini üretmelerine yardımcı olacak ve ses uzmanlarına Studio One'ı prodüksiyon iş akışlarına nasıl dahil edeceklerini öğretecek.

Kitap, Studio One'ı sisteminizde sorunsuz çalışacak şekilde nasıl kuracağınızı göstererek başlıyor. Aşağıdaki bölümler, bir MIDI düzenlemesi oluşturmak için ses kaydetme ve sanal enstrümanlar kullanmanın yanı sıra bir proje oluşturma sürecinde size yol gösterecektir. İlerledikçe, Melodyne, Audio Bend ve kapsamlı bir MIDI değiştiricileri koleksiyonunu kullanarak şarkılarınızı mükemmel bir şekilde nasıl düzenleyeceğinizi öğreneceksiniz. Ayrıca Studio One'da içerdiği efekt eklentileriyle nasıl miksaj yapacağınızı ve Proje penceresinde ses mastering uygulamasını keşfedeceksiniz. Bu kitap boyunca, Studio One'dan güvenle ve etkili bir şekilde yararlanmak için gereken becerileri kazanmanın yanı sıra kendi benzersiz müzik prodüksiyon iş akışınızı oluşturacaksınız.

Bu kitabın sonunda, Studio One'ın güçlü araçlarını kullanarak müzikal fikirlerinizi zahmetsizce eksiksiz şarkılara çevirebileceksiniz.

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.