0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 7.05.2024 11:56:27

Cableguys'tan en son ShaperBox güncellemesi

Cableguys'tan en son ShaperBox güncellemesi

Cableguys, yaratıcı ritmik çoklu efekt paketini ön ayar sistemi ve LFO Waves işlevinde bir dizi iyileştirmeyle donatan ücretsiz bir güncelleme olan ShaperBox 3.5.1'in lansmanını duyurdu

Eklentinin Shaper modüllerinin her biri artık dokuz adede kadar LFO şeklini depolamak için kullanılabilecek bir Sık Kullanılanlar bölümü içeriyor ve kullanıcıların en çok kullandıkları modülasyon şekillerinden bir koleksiyon oluşturmalarına olanak tanıyor. Buradan, yedekleme oluşturmak, yeni koleksiyonlara yer açmak veya diğer kullanıcılarla paylaşılmak üzere ana menü aracılığıyla dışa ve içe aktarılabilirler.

Ek olarak, LFO'lar artık küresel olarak ShaperBox'ın tüm örneklerine ve hatta diğer uyumlu Cableguys eklentilerine kopyalanıp yapıştırılabilir; gelen bir güncelleme, FilterShaper XL'in yakında aynı özellikle donatılacağı anlamına gelir. Güncelleme, başlık özelliklerinin yanı sıra, ana menü aracılığıyla özel başlangıç ​​ön ayarlarını kaydetme yeteneği, MIDI Switch modu için daha net bir düzen ve ışıklı MIDI not göstergeleri ve bir dizi hata düzeltmesi gibi bazı iyileştirmeler ve geliştirmeler de sunuyor.

ShaperBox 3.5.1, Windows 7 ve üzerini çalıştıran bilgisayarlarda ve macOS 10.13 veya üzerini çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST2, VST3, AAX ve AU eklenti formatlarında mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Cableguys 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.