0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 11.09.2024

Beyerdynamic'in yeni amiral gemisi kulaklıkları ve kulak içi kulaklıklarıyla tanışın

Beyerdynamic'in yeni amiral gemisi kulaklıkları ve kulak içi kulaklıklarıyla tanışın

Beyerdynamic, yeni kablosuz kulaklıklarını ve kulak içi ürünlerini duyurdu: AVENTHO 300 ve AMIRON 300. Amiral gemisi AVENTHO 300 kulaklıklar konfor için ergonomik bir tasarıma, dönebilen ve katlanabilen alüminyum boyunduruklara ve şirketin STELLAR.45 sürücülerine sahiptir. Apple MFi sertifikalıdırlar ve sürükleyici bir mekansal ses deneyimi için Dolby Head Tracking teknolojisiyle birlikte gelirler.

Ayrıca kulaklıkların her iki tarafında çift Sony yonga setiyle desteklenen Hibrit Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği de bulunuyor . Ayrıca, pal kontrollü bir dokunmatik yüzey ve düğmeler ve 50 saate kadar pil ömrü bulunuyor. Tam pil şarjı için iki saat USB-C ile şarj edin veya beş saate kadar dinleme için 10 dakikalık hızlı şarjı tercih edin.

En son Bluetooth 5.4 teknolojisiyle, kulaklıkları birden fazla cihazla eşleştirebilir ve en son iki bağlı cihaz arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. AAC, LE Audio, aptX Adaptive ve aptX Lossless gibi çeşitli yüksek çözünürlüklü ses kodekleri de mevcuttur.

AMIRON 300 kulaklıklar ise 10 mm dinamik sürücüler ve derin baslar, hassas orta sesler ve net tizlerin yanı sıra gürültüyü filtrelemek için karmaşık algoritmalara sahip altı adet dahili mikrofonla geliyor.

Özelleştirilebilir ANC çevrenize uyum sağlarken, Bluetooth 5.3 birden fazla cihaza kolayca bağlanmanızı ve dizüstü bilgisayarınız, telefonunuz ve tabletiniz arasında geçiş yapmanızı sağlar. Otomatik duraklatma ve oynatma işlevleri, kulaklıklarınızı çıkardığınızda hiçbir şeyi kaçırmamanızı sağlar.

Nerede olursanız olun tüm gün boyunca rahat olacak şekilde tasarlanmış güvenli bir uyum ve 10 saate kadar kesintisiz oynatma süresiyle 38 saate kadar pil ömrüne sahiptirler. Ekstra iki saat oynatma süresi için 10 dakika şarj edin, Qi uyumlu şarj kutusu ise size 28 saat daha pil ömrü sağlayacaktır.

Hem AVENTHO 300 hem de AMIRON 300, kolay ses özelleştirmesi ve OTA güncellemelerinin yanı sıra kişiselleştirilmiş ses profilleri ve türlere özgü ön ayarlar için 5 bantlı bir ekolayzır sunan iOS ve Android için yeni Beyerdynamic uygulamasıyla uyumludur.

Şirket, geçen hafta Berlin'de düzenlenen IFA'nın 100. yılında yeni ürünlerini sergiledi . Beyerdynamic CEO'su Andreas Rapp, "Bugün 100 yıllık inovasyonu kutlayabilen çok fazla şirket yok," dedi. "Bir diğer tarihi ve yenilikçi Alman kuruluşu olan IFA ile birlikte yüzüncü yılımızı paylaşmaktan inanılmaz derecede onur duyuyoruz. En son ve en harika gerçek kablosuz ürünlerimizi tanıtmanın IFA 2024'ten daha iyi bir yolu yok, çünkü bu fuar en son ve en harika inovasyonların bir asırını sergiliyor."

Bilgi: Beyerdynamic 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.