0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 16.04.2024 14:40:28

AudioKit'in Nerd Synth'i Nord Lead A1'den ilham alıyor

AudioKit'in Nerd Synth'i Nord Lead A1'den ilham alıyor

Sağlam sanal analog motoru ve basit arayüzü ile Nord Lead A1, mükemmel bir donanım sentezi olmaya devam ediyor. Aslında ona muhtemelen modern bir klasik diyebilirsiniz ( 2014'te piyasaya sürüldü ), bu da AudioKit'in yeni Nerd Synth A2X için neden ondan ilham aldığını açıklıyor.

Nerd Synth ile, 40'tan fazla klasik A1 dalga formunun tümüne , bir gürültü oluşturucuya ve parlak ve keskin seslerden çok çeşitli sesler oluşturmanıza olanak tanıyan çeşitli filtrelere, zarflara ve modülasyon kaynaklarına erişebileceksiniz. derin baslara ve gür pedlere yol açar. Ayrıca yankı, gecikme ve distorsiyon, halka modülatörü ve süper fm düşüşü gibi çeşitli efektlerle seslerinize daha da fazla derinlik ve karakter katabilirsiniz.

Nerd Synth, hızlı ve kolay ses şekillendirmeye olanak tanıyan işlev başına düğme düzeniyle sezgisel ve kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Çeşitli ön ayarlar ve kendi özel ön ayarlarınızı kaydetme yeteneği sayesinde, müziğiniz için ilhamınız asla tükenmeyecek.

Bunun A1'in doğrudan bir emülasyonu olmadığını belirtmek önemlidir - AudioKit "taklit yerine yeniliği tercih ediyoruz" diyor - ancak şirketin önceki sürümlerinin çoğunun aksine, bir rompler yerine bir synth. Dahası, 40'tan fazla A1 dalga formunun yanı sıra gürültü üreteci, filtreler, zarflar ve modülasyon kaynakları da dahildir.

Efektleri de bulacaksınız - yankı, gecikme ve distorsiyon, halka modülatörü ve 'süper FM düşüşü' - ve her şey A1'in erişilebilirlik seviyesini yansıtacak şekilde tasarlanmış işlev başına düğme arayüzünden kontrol ediliyor.

Nerd Synth'in dalga formları A1'den gelse de, ön ayarlar tamamen orijinaldir; ancak klasik Nord süper testere sesini arıyorsanız dört sesli uyum modu, hayal kırıklığına uğramayacağınız anlamına gelir.

Nerd Synth, iPhone ve iPad'de çalışır ve Apple App Store'da yalnızca 5 $/5 £ karşılığında satılır (bu fiyata şu anda çeşitli ses genişletmeleri dahildir). Bağımsız olarak veya AUv3 eklentisi olarak çalıştırabilirsiniz.

Daha fazla bilgi: AudioKit Pro

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.