0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 27.03.2024 17:56:12

Akai Professional'ın gövde ayırma yazılımı MPC Stems yazılımı PC'lerde

Akai Professional'ın gövde ayırma yazılımı MPC Stems yazılımı PC'lerde

Akai Professional , MPC masaüstü yazılımı için gelişmiş bir özellik olan MPC Stems'i tanıttı. Bu özellik, örneklemede daha fazla özgürlük, kontrol ve hassasiyet için vokalleri, davulları, basları ve müzik öğelerini kusursuz bir şekilde ayırmanıza olanak tanır.

MPC Stems, ikonik MPC iş akışıyla bütünleşir ve kullanıcılara davulları çıkarma, bas çizgilerini izole etme ve capella vokalleriyle çalışma yeteneği verir.

MPC Stems'in geliştirilmesi, Akai Professional'ın müzik prodüksiyon teknolojisinde kırk yıldır devam eden çalışmalarının en son adımıdır. Denetleyici Modunda aşağıdaki MPC donanımı tarafından tam olarak desteklenir: Live serisi, MPC One, MPC One +, MPC X, MPC XSE, MPC Key 61, MPC Key 37 ve MPC Studio MK2.

Bu özellik aynı zamanda MPC Masaüstü Yazılımı için yeni 2.14 Yazılım/Firmware güncellemesi tarafından da desteklenmektedir.

MPC Sanatçı İlişkileri Başkanı Andy Mac şöyle diyor: "Mirasımızı temel alan MPC Stems, dünya genelindeki üretici topluluklar için numune alma teknolojisinde ileriye doğru muazzam bir atılımı temsil ediyor. MPC Stems ile üreticilerin benzersiz yaratıcı özgürlüğe sahip olduğu bir geleceğe öncülük ediyoruz. Bu, müzik prodüksiyonunda bir sonraki bölüm ve insanların neler yarattığını görmek bizi çok heyecanlandırıyor."

MPC Stems , optimum ses kalitesi sağlamak ve üreticilere, etrafta dolaşması kolay bir arayüzle örneklere erişme ve bunları değiştirme şansı vermek için zPlane'in bir ayırma motoruyla güçlendirilmiştir .

MPC Stems'in dikkate değer hayranları arasında Pete Rock , Ski Beatz, Marco Polo, Damon Flores ve Cookin Soul yer alıyor ve Cookin Soul şunları söylüyor: "Stems, plakları dinleme biçimimi değiştirdi. Müziğimi yaratma şeklimi değiştirdi. Örnekler ararken şarkıların mümkün olmayan kısımlarını çevirebileceğimi biliyorum.”

MPC Stems, MPC web sitesinden yalnızca 9,99 $ karşılığında edinilebilir . Yalnızca MPC Masaüstü Yazılımıyla uyumludur ve daha fazla bilgiyi Akai Professional'ın web sitesinde bulabilirsiniz . 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.