0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Ekipman 26.07.2024

ADDAC System ADDAC310: CV Eurorack Modülüne Nefes-Basınç Kontrolü

ADDAC System ADDAC310: CV Eurorack Modülüne Nefes-Basınç Kontrolü

ADDAC System, ADDAC310: Pressure to CV Eurorack modülünü tanıttı. Rüzgar ve nefes kontrol cihazlarının mirasını takip eder, ancak hassas sensörler ve kapsamlı CV kontrolü ekler.

Bu modül ifade kontrolleri serimizi genişletiyor, üflemeli/nefes kontrolcülerinin mirasını takip ediyor, tek büyük farkla, borunun kullanıcının ağzı tarafından kontrol edilen tüpün içinde basınç yaratan hava kaçışı yok. Deneyimli bir üflemeli veya pirinç üflemeli çalgı müzisyeni için bu çalışma prensibi alışılmadık gelebilir, ancak bu şekilde basınç, nefes almaya veya dairesel nefes alma tekniklerini öğrenmeye gerek kalmadan daha uzun süre kontrol edilebilir. Burnunuzdan nefes alırken ağzınızdaki basıncı kontrol etmek nispeten kolaydır.

Modül, hava filtresine bağlanan (yoğuşmanın oluşması ve sensörün izole edilmesi için bir yuva sağlayan) ve son olarak modülün ön paneline bağlanan standart bir melodika borusuyla donatılmıştır.

Sensör tarafından yakalanan sinyal daha sonra tam olarak aynı işlevlere sahip iki bağımsız bölüme gönderilir. Örnek olarak, iki bölüm herhangi bir standart analog ses yamasının VCA ve VCF'sini bağımsız olarak kontrol etmek için farklı ayarlarla kullanılabilir.

Bilgi: ADDAC System 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.