0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
Haber 15.10.2021 21:34:40

Sagopa Kajmer / Bodrum W

Sagopa Kajmer / Bodrum W

Uçankuş'un yaptığı habere göre, geçtiğimiz akşam Sagopa Kajmer Bodrum'da Wi klubünde verilecek konser için erken saatlerde BOdrum'a geldi. Sagopa Kajmer odasına yerleştikten sonra ücret olarak 100.000 TL aldı. Akşam konser saatine yakın Sagopa Kajmer'in odasına giden sahne ekibi, saatler öncesinden Sagopa Kajmer'in odadan ayrıldığı bilgisine ulaştı. 

W Club'ın açıklaması şöyle ;

"Wi Clup Bodrum’da 12.10.2021 tarihinde sahne alması beklenen SAGOPA KAJMER olarak bilinen Yunus Özyavuz, menajerine konser ücretinin tamamı peşin ödenmesine ve tüm gerekli prosedürlerin sağlanmasına rağmen herhangi bir sebep göstermeksizin sahneye çıkmamıştır. Firmamızdan kaynaklanmayan sebeplerle yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle öncelikle tüm misafirlerimizden özür diliyor, gerek firmamızın gerekse müşterilerimizin mağduriyetine neden olan kişi ve aracı kurumlar hakkında gerekli yasal işlemlerin derhal başlatılarak konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz. "

Sagopa Kajmer'in menajeri olan Alican Parlak'ın durum ile ilgili olarak yaptığı açıklama ise şöyle;

" Bahsedilen Bodrum etkinliği için Summerland ekibi ile anlaştık. Hava muhalefetinden dolayı uzun süredir ertelenen konseri yapmak için geldik fakat ne mekan ne organizatörler gerekli şartları sağlamadığı için etkinliğe çıkmadık. Bahsedildiği gibi adı geçen klup ile bir bağlantımız yoktur. Etkinlik için uygun görülen bu mekanı ben son kontrollerini yaptığımda burada bir etkinlik olmasının uygun olmayacağına karar verdik ve konser ücreti iade edilmek üzere konserimizi iptal ettik.” 

İki tarafında açıklamaları art arda geldi. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.