0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 26.04.2024 23:03:14

Neural DSP, Fortin Nameless Suite'in yayınlandığını duyurdu

Neural DSP, Fortin Nameless Suite'in yayınlandığını duyurdu

Fortin Nameless Suite 2 eklentisine yapılan bu büyük yükseltme ücretsiz olarak sunuluyor. Peki beklenti bu muydu? 50 W tüplü amfinin yazılım kopyası aşağıdaki gibi yeni özelliklerle donatılmıştır:

Düşük kesim ve yüksek kesim filtrelerine sahip dokuz bantlı bir grafik ekolayzır
Bir gecikme ve bir yankı
Aktarım ve dublaj araçları
Bir metronom
Bir tuner
Yeniden tasarlanmış bir arayüz
Dörtlü Korteks uyumluluğu

Neural DSP'nin resmi açıklaması şu şekilde;

"2018'de, gelenekleri yıkan ve gitar tonunun özünü yeniden tanımlayan esrarengiz bir başyapıt olan Fortin Nameless Suite'i piyasaya sürdük. Bu, yeni bir çağın doğuşuydu. Şimdi, altı yıl sonra büyük olan geri döndü. Fortin Nameless Suite X, Mike Fortin'in dünyanın en agresif amplifikatörlerinden bazılarını üretme konusundaki tavizsiz yaklaşımından ilham alan, sanat ve teknolojinin birleşimi olan altı yıllık ses evriminin doruk noktasıdır. Onun titizlikle tasarlanmış vahşeti, sektörün en efsanevi isimlerinden bazılarının temelini oluşturmaya devam ediyor.

Cehennemsi bir distorsiyon kükremesini serbest bırakın ve hayal gücünün sınırlarını aşan, sizi bilinmeyen diyarlara çağıran canavarca bir amplifikatörün büyüsüne kapılın. Sizlere Fortin Nameless Suite X'i gururla sunuyoruz."

Fortin Nameless Suite X, Mac ve Windows'ta mevcuttur (AU, VST2/3, AAX ve bağımsız uygulama). Yükseltme ücretsizdir ve yazılıma henüz sahip değilseniz, 119 € yerine 59,50 € tutarındaki yıldönümü fiyatından yararlanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi: Neural DSP 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.