0%
X
Henüz ürün eklenmedi
X
Şifremi Unuttum
Beat göndermeden önce, BeatPazarı kalite standartlarını incelemek için tıklayınız
0

GİRİŞ

YAP
VST-PLUGIN 27.04.2024 17:27:15

Acustica Sand 4 Ultra'yı tanıtıyor

Acustica Sand 4 Ultra'yı tanıtıyor

Acustica'nın Acqua serisine en son eklenen, şirketin bir dizi üst düzey İngiliz kayıt konsolunun ses davranışını yeniden ürettiğini söylediği üç ayrı eklentiyi bir araya getiriyor; hangilerinin olduğunu merak ediyorsanız, GUI stili bir eklenti olabilir. biraz hediye! Sand 4 Ultra, şirketin Hyper teknolojisini ve yeni Aria motorunu temel alan kompresör, EQ ve kanal şeridi eklentileriyle yüklü olarak gelir.

Bunlardan ilki, aynı zamanda yüksek ve alçak geçişli filtrelere sahip dört bantlı bir ekolayzır olan Sand 4 EQ Ultra'dır ve çeşitli preamp seçenekleriyle donatılmıştır. Hem düşük hem de yüksek bantlar ayarlanabilir (±18dB) kazanç ve frekans kontrolleri sunarken, düşük ve yüksek-orta bantlar ayarlanabilir frekans ve Q ile birlikte ±21dB kazanç kontrolleriyle donatılmıştır. Giriş ve çıkış trim kontrolleri, seviyeleri kontrol edilir ve geniş bir ekran, ortaya çıkan EQ eğrisinin görsel bir göstergesini sunar ve eklentinin ayarlarının kontrolünü ele geçirmek için doğrudan etkileşime geçilebilir.

Sand 4 Comp Ultra daha sonra dikkatini sıkıştırmaya çevirerek popüler konsolun kanal ve veri yolu kompresör bölümlerini taklit eden iki değiştirilebilir mod (Comp a ve Comp B) sunar. Ayarlanabilir saldırı ve serbest bırakma tutma parametreleri, değişken stereo bağlantı kontrolü, Orta Taraf işlemi ve sıkıştırma, sınırlama ve doygunluk arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapma kontrolünü içeren bazı güzel ekstralarla birlikte olağan şüphelilerin tümü ile birlikte sunulan çok sayıda kontrol var.

Son olarak, ayarlanabilir Ön Harmonikler ve (stereo) Yayılma parametrelerinin yanı sıra tek bir eklentide hem sıkıştırma hem de EQ sunan Sand 4 Hyper Channelstrip var.

Sand 4 Ultra, Windows 10 veya 11 çalıştıran PC'lerde ve macOS 10.15 ve üstünü çalıştıran Mac'lerde desteklenir. VST, VST3, AU ve AAX eklenti versiyonları mevcuttur.

Daha fazla bilgi: Acustica 

COPYRIGHT BEATPAZARI.COM ALL RIGHT RESERVED.